Bir Değişim Hikayesi

Pearson Yayıncılık
Orijinal Adı:
Poppy and The Blooms

2020 6. kitabı
Resimli hikaye türünde yazılmış, kahramanları 4 güzel çiçek olan ve çocuklara çevre duyarlılığı kazandıracak bir güzel kitap. Geçtikleri her yeri güzelleştiren gelincik ve arkadaşlarının el birliğiyle üstesinden geldikleri bir çevre sorunu macera dolu bir şekilde anlatılıyor. Bu serüvende 4 iyi arkadaş çiçeğin başından geçenler çocukları sarıp sarmalayacak türden. Kitapta; "dayanışma", "başarı", "çevremiz", "doğa", "temzilik" gibi tema ve alt temalar işlenmekte. Çocukların kelime hazinelerine faydası olacak oldukça zengin bir sözcük-kavram çeşitliliği bulunmakta. Özellikle adı geçen çiçeklerin isimlerinin ve özelliklerinin öğrenilmesi fayda sağlayacak nitelikte. Bununla birlikte kitap; "şehir", "park", "bahar", "tohum" gibi kelime ve kavramlarla çocukların dil gelişimine katkı sunmakta. Kitap okul öncesi dönem çocuklarının oldukça sevebileceği nitelikte. Okumayı öğrenmiş 1. sınıf ve 2. sınıf düzeyinde çocuklar için de oldukça uygun. Mutlu okumalar:)
Eğitim
BaharFiona Woodcock · Pearson Yayıncılık · 201777 okunma
2026 2. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2026 00:19
Ayyy ne kadar güzel çiçekler anneeee! Diye sevinecek minikler eminim hikayesiyle birlikte bir bütün oluşturmuş olan Bahar kitabımız gri olan dünyayı renklerle ışıl ışıl yapan çiçekler üzerine ve sevgili minik okurlarımıza şiddetle tavsiyemiz biz çok sevdik kalbi güzel bütün çocuklara sevgilerimizle
BaharFiona Woodcock · Pearson Yayıncılık · 201777 okunma