Eksi Bir

Eylül 2015
En İyi Yayınevi

2019 207. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2019 19:18
Birinin yarım bıraktığını birinin tamamlamasının öyküsü olan kitap idi Gamze'nin mektupları Tarık için ipucu niteliğinde idi. İlk kez bir kitabın -1 ini okudum. Yazar aslında birçok mesajlar vermiş. Özgürlük neydi, aile olmak, sevmek değer vermek. Bence bu kitabı herkes okumalı. Tavsiye ederim. aslında daha fazla açıklamak isterim bu kitabın içeriğinden ama okuyacak olanlar merak etsinn
2016 28. kitabı
"Nefes aldığım sürece yakışmaz bana HERKES yada HİC olmak." Anlamıyorum bu yazarları ,illaki insanı ağlama durumuna getirecekler,sanki sonu mutlu bitse kıyamet kopacak gibi tüm sonlar felaketli bitiriyorlar.(diye bilirler hep aynı şeyleri yazıyorsun ,ne yapayım hepsinin sonu birbirinden kötü. )
2017 6. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2017 18:03
Gerçekten böyle akıcı romanları bulmak zor. Akıcı bir roman ama bir o kadar da acıklı.Kısaca kitabı özetlersek;olay Siirt' te Gamze' nin ve Tarık' ın aşkını anlatıyor. Şimdiden iyi okumalar:)
Hayata ve Hayatlara dair
2024 3. kitabı
İnsanlar her daim ne konuda olursa olsunlar beklenti içinde olurlar. Ya iyi olanı beklerler ya kötü. Ya hayatın denklemini çözerler yada kaçarlar.. Yazarımız sayın Serkan Şengül ilk kitabında tatlı kızımızın çaresizliğini hayatını ve hatta bununla da kalmayıp günümüzü anlatırken, bu kitapta tüm hepsine ışık tutmak o kıza bir umut olmak istemiş. Her iki kitabın sonu her ne kadar acıklı ve dokunaklı bitsede kalemine sağlık diyorum. Not: İntihara meyillilik ve şiddet içerebilir ! 15 yaş ve üzeri için uygundur.
2017 26. kitabı
Okunma: 04 Aralık 2017 21:26
Benim canım canım öğrencimin hediye verdiği bir can kitap. Aslında kitabı kendim gidip alsaydım çok begenmezdim 10 üzerinden 5 bence ama kitabın manevi yönü olduğu için okunabilecekler arasına girdi.
2023 2. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2023 22:20
İçindeki çocuğu daha adını bile koymadan öldüren Gamze'nin hüzün dolu hikâyesini anlattı bu kitap. Gerçek aşkı anlattı bu roman. Sitem dolu bir hayatı olan genç kızın gizem dolu başucu kitabı. Bakma içinde barındırdığı "ılık" kelimesine, yüreği en fazla soğutan acıymış "ayrılık" dedikleri baş belası. Herkes için üç yanlış bir doğruyu götürürken, bir yanlış var olan tek doğruyu götürebilirdi benim için. Yanlışlar içindeki tek doğruydum ben.
2016 9. kitabı
Kitap çok güzel 2. Kitabını merakla bekliyorum.Aslında kitap bir kızı başından geçenleri bir günlük halinde anlatıyor tabi sonu beklediğim gibiydi...
2018 65. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2018 17:27
Sultan'ın vesilesi ile Murat'ın mutlulugu basta sasirtti beni. Sonrasinda bende onlarin mutluluguna ortak oldum Eserini okumayi bitirdim. Tarık, Murat ve Naciye ana ne kadar guzel seyler yaptilar üçü birlik olup harika projelere imza attilar Gamze ardinda buyuk yikimlar yerine buyuk bir temel atmis oldu Yüregine ve eline saglik diyorum. Keyifle okudum
2018 11. kitabı
İyi, temiz, güzel ve yalın bir anlatımla yazışmış dolu dizgin bir roman. Her sayfasında ayrı bir duygusallık yaşanıyor. Bu kitabı okumamak bir eksikliktir demek yeridir. Yazarın diğer kitaplarını da okudum hatta kendisiyle tanışma şansı yakaladım. Açık fikirli, ileri görüşlü ve yazdıklarının hakkını verecek şekilde donanıma sahip... Okunmalı ve okutulmalı..
2020 4. kitabı
Okunma: 11 Mart 2020 13:35
Daha doğmadan hayattı çizilen ve o hayattı yaşamak istemeyen Doğulu(siirt) bir kızın günlüğü. Yaşadığı kötü şeyleri insanlara anlatamayan ve belirledikleri yaşamın sınırından çıkamayan ve bunu YAŞAM MÜCADELESİNE son vererek herşeyi bitirmesini konu alıyor. Gerçek anlamda insanların üzerinde bir etki yaratan gerçek bir hikaye.... İyi okumalar
Başucu KitabıSerkan Şengül · Başucu Yayınları · 2017142 okunma

Serkan ŞengülYazar · 11 kitap
Hizmet etmekten hiç yorulmadığı ve asla yorulmayacağı ülkesi Türkiye’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini başka, lise ve üniversiteyi bambaşka okullarda falan okumadı. Bilmem kaç ülke gezip bunlarla övünmedi. Senin gibi doğdu, senin gibi yaşamaktan gurur duydu. Kulüp kurdu, dernek kurdu, akademi kurdu, karış karış ülkeyi dolaştı ve hep dimdik durdu. ‘Kashna Felsefesi’ ile tanıştıktan sonra özgeçmişini yırtıp atan Serkan Şengül’ün geçmişi ile alâkalı bilinen tek şey hep ‘ilk’leri ve ‘en’leri yaşadığıdır. İlkbaharın ilk günü dünyaya gözlerini açan minik Serkan ailesinin de ilk çocuğudur. Türkiye’nin yüz ölçümü bakımından en büyük ilinde dünyaya gelen yazarımız hayallerini Türkiye’nin en büyük mahallesinde büyütmüştür. Anneannesinin de ilk göz ağrısı olan Şengül ailesinde yüksek lisans yapan ilk kişi olma unvanını da taşımaktadır. “Yılın En Aktif Öğrencisi” ödülüne layık görülen Serkan Şengül’ün yöneticilik yaptığı öğrenci kulübü de “Yılın En İyi Öğrenci Kulübü” seçilmiştir. Dünyada kaynakça ile başlayan ilk ve tek kitabın yazarı olan Serkan Şengül kendisini “Dünyanın En Cesur Yazarı” olarak nitelendirmektedir.