Kitap ilkinin kaldığı yerden devam ediyor . Bianca Tiernan hakkındaki gerçeği öğrendikten sonra ihanete uğramış hissediyor zaten biraz fazlaca atarlı bir kız :D Tiernan'ın evi Lion Court'tan ayrılıp Konstantin'in yerleşkesinde kalıyor. Teiran 'ın kendisinin ve küçük erkek kardeşinin koruyucusu gibi görünüp aslında başından beri daha tehlikeli bir oyun oynadığını anladığı için çok kızıyor . Ama Tiernan pes etmiyor tabi çok manyak çok tatlı bir karakter .
Tiernan aslında ilk başlarda zalim ve sevilmesi zor biri. Kitap ilerledikçe onun yumuşak tarafı aşka açılması iç dünyasını gördükçe sevip bayılacağınız bir karakter olarak büyüyor. Onunla Brando arasındaki anlar beni güldürdü :D
Bianca genç bir kızdan bir kadına dönüşüyor kitapta okudukça hiç gerçek bir çocukluk geçirmemiş ve büyümeye zorlanmış olsa bile saf naif bir yanı var .Her zaman Konstantin ailesini putlaştırıyor babası onlardan olduğu için ve hep onlara ait olma arzusu var . Ancak babasının karısı Caroline onu kendi grubuna kabul ettiğinde çok geçmeden işlerin beklediği gibi olmadığını anlar. Kurnaz, işbirlikçi ve manipüle eden bir kadın ile karşı karşıya kalan Bianca sonunda kendi kararları ile güçlenip ona göre davranmaya başlıyor .
İkinci kitap daha fazla aksiyon dolu idi herkes safına göre savaşmaya başladı tabi ama genel olarak güzeldi . Kitap ve genel olarak seri gizem yalan aldatma şok edici sürprizlerle doluydu :)