Dark Dream Duet #1

9781953553621
Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2022 65. kitabı
Dark Dream Duet bir adet buçuk 2 ana kitaptan oluşan 3 kitaplık bir seri yazarın zaten Motor serisini okuyorum ara ara sıradan ve muhteşem . Bu serinin konusu ilgimi çekince hemen başladım . Bianca Belcante 17 yaşında fakat şartlar yüzünden aşırı olgun zira küçük yaşından beri küçük kardeşine ve annesine bakıyor . Buna rağmen hala hayallerle dolu umut dolu bir genç kız. Erkek kardeşi hasta yaşına göre çok güzel olan annesi ise babaları öldükten sonra gelirleri az olduğundan devamlı erkek arkadaş edinerek bakımlarını onlara ödetiyor . Annesinin en son sevgilisi 30 yaşında Tiernan Morelli Bianca zaten daha ilk karşılaşmalarında şok oldu adamın tipine hallerine ve strese girdi kız :D Çok yakışıklı zengin ama çok tehlikeli görünen böyle bir adam küçük bir kasabada yaşayan 40 kusur yaşındaki iki çocuklu kadınla ne yapar diye . Neyse aradan 2-3 ay geçiyor ama Bianca ve Tiernan 'ın her karşılaşması bir gerilim . Sonra aniden Bianca'nın annesi kalpten cart diye ölüyor o yaşta . Kız panikte tabi 17 yaşında para yok aile yakını yok sosyal hizmetler kardeşini elinden alacak .Hiç istemese bile Tiernan'ı aramak zorunda kalıyor adam bunları bakımına alıyor ve NY yanına getiriyor . Şimdi burada asıl bazı şeyleri öğreniyoruz Bianca'nın babası annesi ile evli değildi ve acayip zengin Constantine hanedanından Tiernan ise bu ailenin can düşmanı Morelli hanedanının üvey çocuğu . Tiernan Morelli ailesi tarafından asla kabul görmemiş tam bir kara koyun . Babası Bryant ailenin başı tiksinç bir adam Tiernan'ı çocukluğundan beri korkunç fiziksel duygusal ve zihinsel olarak mahvetmiş zaten şuan bile sadece pis işlerinin tamamını yaptırıyor . Tiernan 'ın kimsenin pek bilmediği bu çocukları bulup alma sebebi babasından kurtulmak için onları Constantine ailesi zararına kullanıp sonra
Dangerous TemptationGiana Darling · Dangerous Press · 202113 okunma
2023 1. kitabı
Giana Darling uzun zamandır okumak istediğim bir yazar olmasına rağmen en ünlü olan serisine başlayıp beğenmediğim için yarım bırakmıştım. Dangerous Temptation’u tamamen tesadüf eseri görünce konusu hoşuma gitti ve şans vermek istedim iyiki de vermişim. Küçük bir not düşeyim yazar kitabı iki bölüm olarak yazıp bunları ayrı ayrı yayınlamış daha sonra ise tek kitaba toplamış ben tek bir kitap olan versiyonunu okuduğum için yorumumu direkt ilk bölüme yönelik değil de kitabın tamamına yönelik yapacağım. Konuya gelirsek 17 yaşındaki Bianca, annesi ve 7 yaşındaki kardeşiyle birlikte Texas’ın küçük kasabalarından birinde yaşıyor. Babası New York’un en ünlü ve önemli ailelerinden olan Constantine’lerden olmasına rağmen, hem evlilik dışı bir ilişkiden oldukları için hem de babası 5 yıl önce öldüğü için gözlerden uzak ve maddi olarak sıkıntılı bir yaşam sürüyorlar. Anneleri Aida, çocuklarının ve kendinin yaşam masraflarını karşılayabilmek için ise sürekli zengin sevgili arıyor. Yine böyle annesinin sevgilisi için süslendiği günlerden bir gün Bianca Aida’nın yeni sevgilisine kapıyı açıyor bir de ne görsün bu kişi ultra yakışıklı, tehlikeli ve güçlü Tiernan McTiernan(Morelli). Bianca Tiernan’ı görür görmez etkileniyor tabiki ama bir yandan da nefret ediyor (yersen). 1-2 ay sonra Aida bir anda beyin anevrizmasına bağlı ölüyor. Arayacak kimsesi olmadığı için Tiernan’ı arıyor Bianca ve film o noktada kopuyor çünkü Tiernan hem Bianca’nın epilepsi hastası kardeşini tedavi ettirme karşılığı hem de Bianca’nın eğitimini finanse etmesi karşılığı onları New York’a kendi evine götürmeyi teklif ediyor. Tabiki bu teklif öyle iyiliğinden değil. Babası tarafından küçük yaşından beri zalimce bir şekilde infazcı olarak yetiştirilmiş ve sevgi görmemiş Tiernan’ın tek isteği ailesinin can düşmanı
Dangerous TemptationGiana Darling · Dangerous Press · 202113 okunma