Dead Man Walking

Giana Darling Books
İngilizce

2022 32. kitabı
Okunma: 19 Ocak 2022 20:26
The Fallen Men serisini Welcome to the Dark Side ile okuyup buçukluk kitabı ile cilalayınca duramıyorum . Loulou ve Zeus beni mest etti sonra serinin 6.cı kitabını gördüm. Loulou'nun kardeşi Bea ile klübün psikopat infazcısı Priest hakkında bu kitap . Normalde seriye ara ara devam edecektim inanılmaz kalabalık okuma listem var zira :D Fakat bu kitabı görünce duramadım okudum .Kitabın konusu yine geçmişi muthiş travmatik cidden psikopat olan Priest ile bence Priest kadar olmasa bile oda hafiften psikopat olan Bea'nın aşkı . Bu aşk ilerlerken kasabada din üzerinden manyamış bir katilin Bea'nın peşine düşmesi ona varana kadar insanları öldürmesi katilin bulunması heyecan katliam kan çok açık ve sert seks sahneleri konu bu . Hem Dindarlık hem dinin kötüye kullanımına eleştiri var ama yine din cici ayrıca kitap bir tık kısa olabilirmiş bazı fazla tekrar iç konuşmalar vardı bu sebeple 8 puan verdim :D Fakat laf aramızda kapak on numara :D Bea ve Priest için Zeus ve Loulou için hissettiğim kadar güçlü manyak şeyler hissetmedim açıkçası . Kitaptan daha manyak beklentim vardı sanırım . Şimdi ben çok karanlık rahatsız edici kitaplar okudum ama hala yine yazmam lazım Deadly Virtues (Tillie Cole ) serisi kadar perfection okumadım bakın orda psikopat çiftler var mesela ikinci Jegudiel o nasıl bir çifttir :) Din eleştirisi bağnazlık aşk cinayet psikopatlar ne ararsan var o seri benim için kusursuzluk zaten o yazar benim taptığım 10 yazardan biri :D
Dead Man WalkingGiana Darling · Giana Darling Books · 20205 okunma