Bellini Mafia Book 1

İngilizce
E-kitap

2025 68. kitabı
Okunma: 18 Ekim 2025 13:35
Bu tarz kitaplar bana içeriğindeki yetişkin sahneleri hariç eski beyaz dizilerin tadını veriyor. Bir iki saat için keyifli vakit geçirme araçları. Summer ev arkadaşı yerine bir çocuk havuz partisine cankurtaran olarak gider. Orada boğulmaktan olan küçük bir kızı kurtarır. Kızın babası İtalyan mafya lideri Matteo bunu bir borç olarak görür. Tabi işler bunla sınırlı kalmaz. Matteo'nun karısı bir kazada ölmüş küçük bir kız ile prematüre bir bebek geride kalmıştır. Summer ise ideal bir bakıcı olacaktır. Erkek karaktere baba olarak bayıldım. Bu kitabı bu kadar güzel kılan yan buydu. Ailesine düşkünlük. Onun dışında yatak sahneleri dark kısımda yer alıyordu. Summer tatlı bir karakter olarak sevdim Bellini Born Siena Trap
Bellini BornSiena Trap · Kindle Edition · 202512 okunma
2026 14. kitabı
Yine akıp giden, ne zaman başladım ne zaman bitirdim anlamadığım bir kitap oldu. Zaten sayfa sayısı da az. Eğer tez canlıysanız, her şey hemen olsun bitsin istiyorsanız bu kitap tam sizlik. Summer, arkadaşı yerine bir havuz partisine cankurtaran olarak gitmenin tüm hayatını değiştireceğini hiç tahmin edemezdi ama değiştirdi. Partide küçük bir kızı boğulmaktan kurtarıp, üzerine bir de mafya olduğunu bilmediği babasını azarlayınca herkes kızın artık bir ölü olduğunu düşünür. Ancak adam, kızı kafasına takar ve onu ilk gördüğü anda âşık olmuştur bile. Sözde aile kuralını uyguladığını öne sürerek kıza bir can borcu olduğunu savunur. Mafya dışında da gücü olduğunu göstererek kızın okul kredi borcunu öder. Kızımız soluğu adamın yanında alır ve bunu kabul etmeyeceğini söyler. Ancak borç çoktan kapatılmıştır. Bunun karşılığında, borcu adamın kızlarına bakıcılık yaparak ödemesine karar verirler ve hikâye böylece başlar.
Bellini BornSiena Trap · Kindle Edition · 202512 okunma

Siena TrapYazar · 0 kitap
Spor sevgisi bir kızın DNA'sına işlenmiştir. Aşk romanlarına olan sevgisi de erken yaşlardan gelir. Aşk romanı eleştirmeni olan annesine sık sık kitap severler ve aşk romanı yazarları kongrelerine eşlik eder, atölyelere katılır ve çok sayıda çok satan yazarla tanışırdı. Çok geçmeden defterlerini kendi hikâyeleriyle doldurmaya başladı; bu hikâyelerde genellikle kendisi ve gerçek hayattaki bir prens rol alıyordu. Şans eseri, yakışıklı bir sporcuyla tanışıp evlendi. Birçok eyalette ve Almanya'da geçici ikametlerden sonra, sonunda gençlik hokeyinin hüküm sürdüğü Michigan'a yerleştiler. Hikâyelerinde artık kendisi yer almıyor, bunun yerine güçlü kadın kahramanlarını yaratırken bir eğitimci, iş kadını, moda danışmanı ve dünya gezgini olarak geçmiş deneyimlerinden yararlanıyor. "Ah evet," diyor göz kırparak ve gülümseyerek, "hepsinde benden bir parça var." Şimdi, günlerini kurgusal karakterler için mutlu sonlar yazarak ve akşamlarını yerel hokey arenalarında üç çocuğunu destekleyerek geçiriyor.