Ben Carlos

Derya Akdeniz
Aralık 2024
AtaKar Yayıncılık

Derya AkdenizYazar · 0 kitap
Derya Akdeniz 1977 Safranbolu doğumludur.İlk orta ve lise eğitimimi Eskişehir’de tamamladı.Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Derya Akdeniz Eğitimime Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.Evli ve 3 çocuğu olan Akdeniz 24 yıldır beden eğitimi öğretmeni olarak çalışmaktadır. 2018’de ilk kitabı ' Ya bana iyi gelirsen ' çıktıktan 1 yıl sonra'Sare' isimli kitabı yazdı. 2023 yılı başlarında Göl Yayıncılık ile yolları kesiştikten sonra ; Şans Topu Marimo , Of Deme ,Sarpın Basketbol Tutkusu ,Futbol Kasabası ,Koş Mayas ,Gizemli Geçit Unutulmuş Hayvanlar ,Gizemli Geçit Yeniden Doğuş ve geri dönüşüme dikkat çekmek için Çöpüme Dokunma isimli kitabı çıkardı.1 yıl içerisinde çocuk kitapları katagorisinde Tüyap kitap fuarlarında söyleşi ve imzalara katıldı.'En Hızlı Çıkış Yapan ve En İyi Öykü ' dallarında 2 ödül aldı. Amacı kendi anlatımı ile çocukların hayal dünyalarını genişletmek ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak, kendi mesleği ile bütünleştirerek çocukları sporu sevdirmek olan Derya Akdeniz şu aralar Hayvan Hakları Yasası'na dikkat çekmek için bir pet shoptan alınan Carlos isimli köpeğin sonradan sokaklara bırakılma ve yaşama tutunma çabalarını anlatan bir hikaye üzerinde çalışımaktadır