2021
Edebiyatist Yayınları

2021 10. kitabı
Elinizden bırakmak istemediğiniz kitaplar vardır hani, yazarın her duyguyu içinde duyumsayıp kâğıda aktardığı kitaplardır onlar; ben gibidir, sen gibidir; biz gibidir yaratılmış karakterler.
Ben GibiNazmiye Demirci · Edebiyatist Yayınları · 202118 okunma
Hayat gibi.. Ben gibi.. Biz gibi..
2022 2. kitabı
Okunma: 18 Temmuz 2022 00:55
İki kadın.. İki hayatın buluşması.. Aslında bir kaç hayatın buluşması da diyebiliriz. Kendinden vazgeçiş, travmalar, mutlu anlar, mutsuzluklar, bastırılmış duygular, kendini bulma.. Bir çok çıkarım yapılabilir kitaptan. Aslında hayat gibi.. Ben gibi.. Biz gibi.. Tavsiye ederim.
Hayat
2021 99. kitabı
Okunma: 06 Eylül 2021 04:56
Selam arkadaşlar Bugün sizlere Edebiyatist yayınevinden çıkan kendini eğitimci görünümlü meraklı bir öğrenci, uslanmaz bir hikaye toplayıcısı olarak tanımlayan Nazmiye Demirci 'nin ilk romanı olma özelliğini taşıyan Ben Gibi ile geldim. " Başkasından vazgeçmek kolay olandı... Peki ya kendinden vazgeçtiysen? " Kitabımız da iki kadın Cemre ve Başak' ın hayatları üzerine odaklanılmış, çocukluklarından itibaren sorgulanan yaşamlarını bir varoluş çabası içerisinde ki savaşlarını görüyoruz. Gizli aşkların, terk edilmiş kadınların, ortada kalan çocukların, evlatları ve yuvası için yorulmak bilmeyen kahraman kadınların hikayesi diyebilirim. Ah ah Yekta sana ne diyim ben ne boş insansın. Yazarımızın kalemi çok güzel. Duyguları hisleri aktarmada gayet başarılı bu yüzden kesinlikle övgüyü hak ediyor kitap o kadar akıcı ki bir çırpıda bitiyor.. Ben kitabı çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim Kitapla kalın dostlar