Çok Kısa Bir Başlangıç

İstanbul Kültür Üniversitesi Yayınları

İNCELEME//9
2022 71. kitabı
Okunma: 29 Eylül 2022 22:16
Evetttt, değeri bilinmeyen bir konunun değerli kitap incelemesine hoş geldiniz, başlayalım. Let's go! Bilinç nedir? Şimdiye kadar bilinci kavramak, farkında olmak, deneyimlemek olarak
Felsefe-Düşünce
2024 3. kitabı
Başlangıç kitapları merak duyduğunuz bir konuda doğru isim ve tartışmalara ulaşmak, sorduğunuz sorunun tarih içinde nasıl ele alındığını görmek, gelinen son noktayı belirlemek ve genel bir bilgi ve
2023 32. kitabı
Okunma: 15 Mayıs 2023 22:49
Bilinç konusunda en kısa ama en kapsamlı araştırma kitaplarından biri. Oldukça sade ve anlaşılabilir biçimde bilinci açıklamaya çalışıyor. Açıklarken tamamen bilimsel çalışmalardan ve makalelerden yola çıkıyor.

Susan BlackmoreYazar · 4 kitap
Susan Blackmore, İngiliz okutman, televizyon yayıncısı. Plymouth Üniversitesi’nde misafir öğretim üyesidir. Oxford Üniversitesi'nden (1973) mezun olmuştur. Surrey Üniversitesi’nde (1980) parapsikoloji dalında doktorasını tamamlamıştır. Blackmore, aralarında The Guardian ve Psyhology Today gazetesi gibi birkaç gazete ve dergi için yazmakta, bunun yanı sıra radyo ve televizyon programları yapmaktadır. Kendisi TED öğretim görevlisidir, Edge Topluluğu üyesidir ve 100 Global Minds 2015'ten biri seçilmiştir.