Beyninizi Yeniden Yapılandırın
Gösterim
Yazar:
Çevirmen:
Nuray Önoğlu
“Dr. Arden, beyin temelli terapinin yolunu açıyor ve beynin neler yapabileceğini ortaya koyuyor. Ufuk açıcı, yenilikçi ve son derece pratik…” - Dr. Kit S. Ng., Asia Institute of Professional Psychology direktörü, Singapur “Bu kitap, sinirbilimdeki olağanüstü gelişmeleri, hayatımızı kalıcı bir biçimde değiştirecek, etkili ve kullanışlı bir rehber halinde bizlere sunuyor.” - Liz Sheehan, Psychotherapy in Australia editörü “Beyninizi değiştirmeden, düşünme ve hissetme biçiminizi değiştiremezsiniz!” Zor durumlarda kendinizi kaygılı ve üzgün hissedebilirsiniz. Bu duygularla nasıl başa çıkacağınızı, böyle dönemleri nasıl en aza indirebileceğinizi ve hayattan en fazlasını nasıl alacağınızı bilemezsiniz. Hayatınızı değiştirebilmeniz için beyninizi yeniden yapılandırma sürecinde rehberlik edecek bu eser, size beyninizi yıllarca zinde tutmanıza ve uzun bir ömür sürmenize yarayacak sağlıklı alışkanlıklar kazandıracak. Son yıllarda nöroplastisite, ayna hücreler, nörojenez ve sosyal beyin konuları çokça tartışıldı. Sinirbilimdeki gelişmeler, psikoterapi sırasında neler olup bittiğine ilişkin kavrayışımızı köklü bir şekilde etkiledi. Bu gelişmelerin gündelik hayatınıza nasıl uygulanabileceği konusunda daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız, elinizdeki kitap size yol gösterecek.
308 sayfa (8 sa. 44 dk.) · Okuyan Us Yayınları
Benzer Kitaplar
Ufak Tefek Yalanlar
7.9
İnsanlar Geçti Aynalardan
Ayrılmaz İkili Kurbağa ve Murb...
9.3
308 syf.
Kitabı okudu
2021 4. kitabı
Okunma: 24 Nisan 2021 15:47
Düşünce ve davranış tarzınızı yeniden yapılandırmak istiyorsanız okunması iyi gelebilir. Bilimsel verilere dayanarak yazılmış hoş bir kitap. Ilgilenenlerre tavsiye ederiim
John B. Arden · Okuyan Us Yayınları · 0
24 okunma