24 Ocak 2023
Cagaster
9786258021950

2023 19. kitabı
Okunma: 06 Şubat 2023 01:40
21. Yüzyılın sonlarında dünyayı etkisi altına alan büyük bir hastalık. Cagaster.. Bu virüse yakalanan bir insan kısa süre içerisinde devasa bir böceğe dönüşür. Ve tabi ki besin kaynağı yine insandır. Böylece bu virüs insan nüfusunun üçte ikisini yok etti ve bu kıyametin ardından dünya bambaşka bir yer oldu. 2125 senesinde geçmişi sırlarla dolu olan gizemli yok edici Kidow, yolda kaza yapmış baba-kız ile karşılaşır. Ölüme yakın olan babanın isteği kızı İllie’nin annesine ulaşmasıdır. Bu istediği yerine getireceğine söz veren Kidow kızı da yanına alır. Ama onları bekleyen tek tehlike Cagaster değildir. Oldukça heyecanlı ve sırlarla dolu olan bir seri olduğunu söyleyebilirim. Bu tarz konuları ele alan eserler her zaman ilgimi çekiyor ve okumayı baya seviyorum. Severek okuduğum mangalardan biri oldu, devamını da bekletmeden okudum ve seriyi ayrı ayrı yorumlayıp paylaşacağım. Size şunu söyleyebilirim ki okumayı düşünüyorsanız devam kitaplarının elinize olduğuna emin olun.
1000k
2023 789. kitabı
Cagaster hastalığı insanları devasa böceklere çeviriyor ve bu böcekler insanlar ile besleniyor. İmha edici olan Kidow ölmekte olan bir babaya söz verir. Sözü babanın kızı olan Ilie'yi annesine götürmektir. Heyecanı bol ve fantastik bir seri. Tavsiye ederim. Çizmeleri de güzel.
Manga
2023 18. kitabı
Okunma: 22 Eylül 2023 10:48
21.yüzyılın sonunda insan ırkı 'cagaster' adında tuhaf bir hastalıkla yüz yüze geldi.Tedavisi olmayan ve bu hastalığa yakalanan insan ırkı dev böceklere dönüştü. Dönüşen böcekler kendi aralarında üreyedi ve insanlarla beslenerek gelişmelerini sürdürdü. Seri olarak okumaya başlayacağım ikinci manga serisi olacak. Başlangıç kitabını gerek hikaye gerek çizim tarzı olarak beğendim. O yüzden devam hikayelerini de hemen aldım. Hızlı bir şekilde okumaya devam edeceğim. Okumayı düşünenler varsa okumalarını kesinlikle öneriyorum:D