Can Veren Aşk

Şubat 2012
Nemesis Kitap

Puan vermedi·184 syf.·
2025 7. kitabı
Akasya ve Çınar Ankara'da üniversite okuyan ve birbirini seven iki gençtir. Bir Aşk filiz vermiştir aralarında. Fakat hayatın bir cilvesi mi diyelim yoksa Çınar'ın ailesi ile Akasya'nın ailesi arasındaki büyük farklılıklar mi diyelim, hayat ikisini de başka yerlere savurmuştur. Acaba bu hüsranla biten aşk Akasya ile Çınar'ı nereye savunmuştur? Ikisi de hayatlarına ne şekilde devam edeceklerdir? Melisa ve Toprak kimdir ve nasıl karşı karşıya gelmişlerdir? Zor zamanlarda Akasya' ya kim destek olmuştur? Çok severek okuduğum bir kitap oldu, dili çok akıcı idi. Herkese tavsiye ederim
Can Veren AşkBuse Ünal · Nemesis Kitap · 201219 okunma

Buse ÜnalYazar · 4 kitap
Buse Ünal, 23 Nisan 1984 yılında Antalya’da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise tahsilini Antalya Kolejinde, üniversite tahsilini, baba memleketi olan Ankara’da, Çankaya Üniversitesi-Uluslararası Ticaret bölümünü başarı ile bitirerek tamamladı. Yazma tutkusunun ağır basması sebebiyle eğitimini aldığı dala değil, yazarlığa kanalize olarak 2012 yılında ilk eseri “Can Veren Aşk” adlı dönem romanını yayımladı. İkinci bebeğim diye adlandırdığı ikinci kitabı “Koyu Renk Sevdalar” ise gerçek anlamda annelik sıfatıyla taçlandırıldığı yıl olan 2013’te yayımlanmıştır. Sabah Gazetesi’nde konuk yazarlık yapan Ünal’ın birçok dergide köşe yazıları yayımlanmıştır. Yazarlığının yanı sıra TEGV’de (Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı) on beş yılı aşkın süredir gönüllü olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Sporu yaşam biçimi haline getirmiş olan Buse Ünal Pilates Eğitmeni unvanını almıştır. Dört yaşında bir kız çocuk annesidir.