A Dark Revenge Romance

Türler:

Hakan günday’ın ıslak rüyası
2024 99. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2024 19:27
Selamlar, ben Leyla. Bunu diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama bu kitap bana ağır geldi. Yarısından sonra okuduklarım beni o kadar rahatsız etti ki anlatamam. Spade kardeşler gerçekten Lord’lara benzemiyor; onlardan daha acımasız, kaotik ve kötüler. Saint ve Ashtyn’in arasında Joker-Harley gibi bir tutku ve delilik vardı ancak bu durum ikisini de mahvetti. Dark romance değil, yeraltı edebiyatı okur gibi hissettim kendimi. Bir de bu durum çeviriden okuduğum için midir nedir, karakterler bana çok robot gibi geldi. Okuduğum onca tetikleyici arasında arada şefkat görmek iyi gelirdi. Yazar cidden vites artırmış ama üzgünüm, ben arkada kaldım. Kitabın her cümlesinden tecavüz, şiddet, cinayet, adam boğma, gömme, işkence, ilaçla uyuşturma, damgalama fışkırıyordu. Sürekli okuyarak duyarsızlaşmak istemediğim için atlayarak okudum ve ana konuyu besleyen öykünün akışını kaçırdım. Peş peşe okunacak bir seri değilmiş, onu anladım. Ben yandım, siz yanmayın.
CarnageShantel Tessier · Independently published · 20239 okunma

Shantel TessierYazar · 6 kitap
Shantel is a USA Today & Wall Street Journal Bestselling Author. She lives in Oklahoma with her high school sweetheart, who is a wonderful, supportive husband and their two daughters. She loves to spend time cuddled up on the couch with a good book. Although she has a passion to write, her family is most important to her.