Çığlık

2011
Kalipso Yayınları

2021 13. kitabı
Okunma: 15 Temmuz 2021 11:36
Ben ne okudum öyle... :) Bir korku komedisi olan kitabın başlıca karakterleri: ölümsüzler, yarı ölümlüler, zombiler, ogreler, orklar, golemler, görünmezler, kurt adamlar, hatta görünmez kurt adamlar, kedi insanlar, tek gözlü Medusalar, cüceler, elfler, kara elfler, devler, büyücüler, şeytanlar/iblisler, cinler, musallatlar, uçan canavarlar, periler, dev akrepler, ejderhalar, konuşan kılıçlar... Ve bu karakterlerin hepsi de konuşabiliyor; ama zombilerin beyinleri çürüdügü için biraz geri zekalı olsalar da, hikayenin en komik ve sevimli karakterleri onlardı :) Okuduğum en gereksiz ve saçma kitap olmasına rağmen; psikopatça keyif alarak okudum :))))) sonu da hiç bir yere bağlanmadı, öylece bitti zaten:)
2022 14. kitabı
Okunma: 29 Nisan 2022 00:16
Tek kelime ile inanılmaz! Fantastik bir dünyası var. İlk başlarda ben ne okuyorum diye düşünüyor insan ama devamında; gerek kurgusu gerek de devasa büyüklükteki karakter ağı ile çok güzel bir yolculuğa çıkıyorsunuz...
Düşünce
Son
2022 20. kitabı
Yazar bu kitabı yazarken çok kafa yormamış o kesin. Ama garip bir şekilde eğlenceli. O ejderha bölümünde zombilerin gülmesi aslında kitabın ana teması gibiydi. Tehdit çok ciddi olsada, karakterler hiçbir şekilde ciddi kalamıyordu. Aslında kitap tam çerezlik denebilecek bir kitap ama sonu ne alaka a.k dedirtiyor insana
Düşünce
2021 87. kitabı
bu kitap nasıl yorumlanır açıkcası bilemedim .kitapta yok yok .bambaşka bir alem zombiler büyücüler ölümsüzler vampirler orklar elfler ejderhalar şeytanlar periler uçan canavarlar cinler tam bir kargaşa.. korku edebiyatı yazmasına rağmen bana tam bir komedi gibi geldi .Dreth bir vampir ona zombi olan iki muhafız eşlik ediyor percy ce cuthbert gerçek dünyaya çıkmaya karar veriyorlar büyücü de onlara katılıyor ve macera başlıyor çıkışı arayan bu grup karşısında engeller olaylar çıkıyor karışık bir kitap .
Ölülerin AlacakaranlığıNeil Hartley · İKON · 2011176 okunma
2024 188. kitabı
Zombiler, büyücüler, ölümsüzler, vampirler, orklar, elfler, ejderhalar, şeytanlar, periler, türlü hayvanlar var kitapta. Birbirlerini yiyip duruyorlar. Karşılarındakini öldürmeden yiyorlar hem de. Leş yemeyi sevmiyor kitaptakiler. Her türden kitap okumayı hedeflediğim icin okudum. Okunur mu okunur ama pek beni içine çekmedi kitap. Yarıda bırakmayıp bitirdiğim için kendimi kutluyorum. Kitaptan sıkılsam da okuyup bitirdim. #kitaptanalıntı Tabii ki ölümsüz ya da benzer bir şey olmak eğlenceliydi. Ama burada ilk işe başladığında, maceraperestlerin gözlerini henüz daha yaşarken oymak, kol ve bacaklarını koparmak ve genel olarak işkence yaparak öldürmek ona dehşet verici bir yol olarak gelmişti. Ancak çok sonraları geleceği ve ölümsüz olmayı düşünmeye başlayıp bu duyguyla yüzleşebilmiş, sonsuzluk denen alabildiğine zamanda yaşamanın güzel olduğunun farkına varabilmişti.
Ölülerin AlacakaranlığıNeil Hartley · İKON · 2011176 okunma