Dedem Nerede?

9 Nisan 2018
Altın Kitaplar

Dedem nerede?GÖRÜŞLERİM
2021 3. kitabı
merhaba öncelikle Dedem nerede Sorgun Talha'nın dedesi Sorgun Talha Soydaner 16 Eylül 2016'da kaybolor Talha dedesi için çok üzülüyor dedesini bir an önce bulmak istiyor Ve Talha Can ağabeyinden Yani Puslavadi Gazetecisi Can'dan yardım almak istiyor hatta can kendisi Dahiyarı yani Talhanın dedesini bulmak isteyen 2.kişi neden ailesi 2.kişiler değil...çünkü ailesi aşırı simetrik Hastaları oldukları için Dahiyar'ın kaybolmasını önemsemiyorlar.Aslında Dahiyar'ı onlar İstedikleri yere götüyüroylar.Ama bunu Talha'dan saklıyorlar şimdiden okuyacaklar için yada okuyanlar için son kısmını söylemek istemiyorum
Roman
Dedem Nerede?Hanzade Servi · Altın Kitaplar · 201866 okunma

Hanzade ServiYazar · 35 kitap
Hanzade Servi, 1978’de doğdu. Anadolu Üniversitesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Basın ve Yayın bölümünü bitirdi. Çeşitli gazete ve dergilerde çalıştı; televizyon, reklam projelerinde senaristlik ve metin yazarlığı yaptı. Kitaplarını, ayırım yapmaksızın "her yaştan ruhlar için" yazıyor. Hâlâ kitap üretimini sürdürmekte; skeç, yazı, şiir ve öykülerini hanzades.blogcu.com adresinde gözler önüne sermekte; çeşitli ödüllerle süslediği serbest yazarlık kariyerine devam etmektedir.