Dergâh Dergisi - Sayı 378 (Ağustos 2021)

Dergah Dergisi

Dergâh Dergisi - Sayı 378 (Ağustos 2021) Gönderileri

Dergâh Dergisi - Sayı 378 (Ağustos 2021) kitaplarını, Dergâh Dergisi - Sayı 378 (Ağustos 2021) sözleri ve alıntılarını, Dergâh Dergisi - Sayı 378 (Ağustos 2021) yazarlarını, Dergâh Dergisi - Sayı 378 (Ağustos 2021) yorumları ve incelemelerini 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
"Herkes kendisine uyduğu şekliyle hayatını anlatır"
Sayfa 21
32 syf.
·
Puan vermedi
·
5 günde okudu
Dergah dergisinin Ağustos yani 378. Sayısını büyük zevk ve keyifle okudum. Bana göre çok güzel bir sayı olmuştu. Altını çizdiğim birçok yer ve yeni tanıdığım birkaç yazar oldu. Hikâyeler beni benden aldı, sanki yazarların yazarkenki o anlarına veya hislerine götürdü. Öyle güzeldi yani. Hele bir yazı vardı ki; "Boşlukta" isimli bir hikaye Figen Yıldız'a ait. Her gün okumak istedim. Sanki yazar beynimin içine girmiş, bir bakmış, sonra çıkıp bu yazıyı yazmış gibiydi. Kendisini hiç tanımıyorum ama kalemini çok beğendim. Yeni sayıyı da umarım aynı keyifle okurum.
Dergâh Dergisi - Sayı 378 (Ağustos 2021)
Dergâh Dergisi - Sayı 378 (Ağustos 2021)Dergah Dergisi · Dergah Yayınları · 202110 okunma
Reklam
“Tezgahın dibindeki sepette de taponlar var. Tapon, modası geçmiş demekmiş. Söylediler, öğrendim. Parası olanın gözünden düşmüş, alıcısı olmayan mallar. Gariban sevindiriyorlar artık. Ayda bir dükkanda detaylı tasnif oluyormuş ve tapona yeni mallar düşermiş. Vakit ilerledikçe ne taponlar göreceğimden henüz haberim yok tabi. Bir zamanlar, içi buruşturulmuş gazeteyle dolunca gerim gerim kabaran, en üst rafa layık, tepe çantaların bile tapona düştüğüne şahit olacağım. Manidar gelecek, “bu da mı?” diyeceğim.” Tapona Atılanlar adlı öykümü Dergah Dergisi 378. Sayıdan okuyabilirsiniz.
Sayfa 7 - Tapona Atılanlar adlı öykümü Dergah Dergisi 378. Sayıdan okuyabilirsiniz.
Çocuklar… çocuklar durmaksızın ölür Babalar ağır ağır, sızlanmaksızın Ağır devrilen bir çınar gibi ölür Ömür, geçmesi gibi güzel bir yazın Herkes bir gün, anneler ansızın ölür
Sayfa 13 - Ali Burhan ErenKitabı okudu
Daha dün lülesinden su içtiğimiz çeşme, gölgesinde oturduğumuz ağaç, üzerinden geçip gittiğimiz Arnavut kaldırımı, göz açıp kapayıncaya kadar yok olup gitmiştir. Baba evi yıkılmış, top koşturduğumuz arsaya apartmanlar tünemiş, dalından düşüp kolumuzu kırdığımız dut ağacı kesilmiş ve yaz günleri girip yüzdüğümüz o yeşil ırmak simsiyah bir suya dönüşmüştür.
Mustafa KutluKitabı okudu
15 öğeden 11 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.