Yuşa Tepesi'nin Büyük Sırrı 2012

Mayıs 2011
Şira Yayınları

2019 69. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2019 14:15
beykozdaki hz. yuşa türbesindeki kitabeleri çözümleme üzerinden bi dünya şey ortaya çıkarmış yazar. kitap fazla kapsamlı, fazla düşünsel ve fazla beyin yakan bir şekilde yazılmış. sadece kitabelere değil, istanbulun gizemleri ve osmanlının nostradamusu müştak babanın kehanetlerine de yer veriliyor. okurken sürekli araştırma yapma dürtüsü duyuyorsunuz içinizde. yer yer yazarın fazla mı abarttığı duygusuna kapılıp şüphelenmeniz de olası. ama kitabın en dehşet verici açıklamaları bence türkiye kehanetleri üzerine. hatta kitabın sonlarına doğru dehşete kapılabilirsiniz okuyacaklarınızdan..
Kehanetler
2024 16. kitabı
Okunma: 05 Eylül 2024 00:00
Araştırmacı yazar Serhat Ahmet Tan hocamızın Yuşa tepesi ve kitabeleri üzerinden İsrail'in kuruluş ve diğer gelişmelerini yazdığı kitap bazı tutarsızlıklar olsa da özellikle müştak baba ırak Suriye ve Lübnan hakkında genellikle tutarlı açıklamalarda bulunuyor bazı yerlerinde hayrete düşmedim desem yalan olur. Okunmalı gelecek nesillere aktarmak için. Aslında yazılacak çok şey var kitap hakkında ama ben okunmasını tavsiye ederim. Çünkü geleceğimiz için önemli olabilir.
Gelecek Bilgisi
Puan vermedi·251 syf.·
Geçmiş ve gelecek arasında,insanlık tarihinin başından günümüze kadar yoğun bir iletişim mevcut, ne geçmiş anılardan ibaret ne gelecek bilinmezliklerden...Her anda(geçmiş/gelecek/an) birbiri ile bağ kuran insanlar,kitaplar ,kitabeler (kanıtlar)mevcut... Sırlar emek verenine ve ona hazır olanına açılır... Kitapta İsrail ve Türkiye geçmiş ve geleceğinin bilgileri gizemli kitabeler ile nasiplisine açılmış.. Aşırı tavsiye içerir... Dostlarıma emir herkese tavsiye...
İnsan ve Toplum

Serhat Ahmet TanYazar · 20 kitap
Araştırmacı-yazar, TV Programcısı. 20 yıldır Kur'an'ın sırları, tasavvuf konularında araştırmaları devam ediyor. Araştırmalarını insan psikolojisinin sırları, insan nefsinin basamakları, kişisel gelişim üzerine derinleştirmeye yönelmiştir. 2009 yılından itibaren yayınlanmış 11 adet kitabı bulunmaktadır. Dev Dağı İstanbul Başkent Zaman Yolcusu Hızır İsrail'in Planları 2023 Fırsat mı? Tuzak mı? Zeitgeist Kuantum ve Kur'an Kayıp Kitap 397 Hergcmerc İsrail İmparatorluğu Kuruluyor mu? Olağanüstü Hikayeler Yeni Bir Şans Zamanın Sahibi Zülkarneyn Dr. Arif Arslan ile birlikte yine Cine 5 TV'de "Esma-ül Hüsna" isimli dini sohbet programı ve.Hamza Yardımcıoğlu ile birlikte "Zaman Yolcusu" Programını yapmıştır