Devrim 2 – Gölge

Ocak 2020
Epsilon Yayınevi

2022 9. kitabı
Okunma: 18 Şubat 2022 15:54
(Okumayanlar için spoiler vermeden anlatıyorum) Merhaba Ben Devrim Gölge 2 . Kitabın Yorumla Geldim . .Kitap akıcı ve sürükleyicidi. Kitabı okuyan anladı . Kitabı 4 günde okudum .1 . kitap en heyecanlı yerinde bittimişti Yoruma geçmeden biraz konusundan bahsetcem :Birkaç yanlış tercihin ve amansız bir adama aşık olmanın hayatını ne kadar değiştireceğini bilmiyordu Devrim. Ölümün kıyısında dolanmak, içindeki sızıya göğüs germekten daha kolaydı. Peki ya zihninde dolanan gölgeler bir insan formunu aldığında, kaybedilecek tek şeyin benliğin olduğu noktada, her şeye kafa tutmak yine de mümkün müydü? “ Açıkçası söylemek gerekirse Devrim Gölge kitabını okumaya korkudum . Devrim Gölge kitabına okumaya korkmuştum . 2 .Kitap 1 .kitaba göre bir tık çok aksiyonluydu .Kitabın sonunda böyle bir şok oldum ki bir süre şoktan çıkmadım . Bn bile bu kadarını tahmin ediyordum . 2. Kitap efsane . Yazar kitabın sonunda baya ters köşe yaptı . 2 .Kitap çok kaos vardı . Kitap ' ta bir olay bittirken başka olay başlıyor . 2 Kitap ' ta yeni karakterler var . Yeni karakter derken ( iyi ve kötü) karakter demek istedim. 2 . Kitap Devrim gerçekten baş belası . Gitdiği her yere bela taşıyor Kitap o kadar sürükleyencidi hiç bırkmak istemedim .Kitap ' ta yeri geldiğinde kahkaha attım yeri geldiğinde üzüldüğüm yerler oldu yeri geldiğinde şok oldum. Özellikle Poyraz'ın hayatı beni çok etkiledi . Poyraz üzümlü kekim . Tabiki de Metin,İrem ' in yaşadıklarına üzüldüm . Devrim Gölge gerçekten harika kitaptı . Bayılarak okudumm . Kitap' ta başta Tan karakterine çok sevdim . Sevmez olsaydım Tan karakterine çok sinir oldum ( ellerime verseler parçalıcam ) . Açıkçası spoiler olur diye çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kitap iligili ne söylersem spoiler olur tek diyecem kitap harika
Devrim 2 – GölgeElif Torun · Epsilon Yayınevi · 202031 okunma