Dilimdeki Güfte

Orhan Ender
2016
Az Kitap Yayınları

2019 1. kitabı
Bu kitabı okuyalı yıllar olmuş. Şu anda tekrar bir göz atınca alıntılarıma hâlâ beğendiğim bir kitap olduğu rahatlıkla söyleyebilirim. Yıllar geçti aşka dair düşüncelerim çok değişti lakin bu kitaba karşı olan düşüncem hâlâ değişmedi. Bence okunması gerekir.
Duygu ve Düşünce
2017 13. kitabı
Okunma: 20 Mayıs 2017 23:03
Ahh Orhan Ender hocam ahh siz ne güzel sevmişsiniz öyle elimden bırakamadım okurken kıskandım size bunları yazdıran kişiyi :) Allah için sevmeli dokunmaya kıymamalı incitmekten korkmalı insan sevdiğini diyor.. <3 <3 Gözleriyle yüreğiyle seviyor onun haberi bile yok belki.. Aynalara bakıyor onu görmek için çünkü ben o, o ben olduk diyor.. Allah herkese böyle sevilmek nasip etsin ne diyeyim sevilenler de sevginin değerini bilsin.. Mutlaka okuyun ve bu aşka sizde şahitlik edin..
2024 77. kitabı
Okunma: 27 Aralık 2024 16:15
Eser gerçekten de her yaştan, her seviyeden okuyucunun çok rahatlıkla okuyabileceği, okudukça da kendisinden bir şeyler bulabileceği türdeki çalışmalardan biri olduğunu söyleyebilirim. Eser aşkın, sevginin Allah için nasıl olabileceğini, olması gerektiğini ortaya koyuyor. Ama açıkçası biraz aşırıya kaçarak anlattığını düşünüyorum. Yani sonuç itibariyle beşeri bir aşktan mı bahsediyor yoksa ilahi bir aşktan mı bahsediyor onun ayrımı fark edilmiyor.