Django Unchained

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2022 33. kitabı
Okunma: 03 Şubat 2022 00:00
Quentin Tarantino'nun yazdığı ve yönettiği 2012 yapımı western filmi olan “Django Unchained”in çizgi roman versiyonu. Filmindeki gibi senaryosunu Quentin Tarantino yazmış. Quentin Tarantino senaryosunu film haline dönüştürürken her yazdığını filme ekleyemediğini belirterek bu çalışmanın tam metin olduğunu söylemekte. Filmde kullanılamayan tüm malzeme çizgi roman hikayesinin bir parçası olmuş. Çizimleri ise çok güzel. Çalışmayı beğeneceğinizi düşünüyorum.
Django Unchained
2019 16. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2019 20:47
Filmi kadar güzel olabileceğini sanmıyordum ama öyleymiş. Filmden farklı olan ve filme dahil olmayan kısımları ekstradan güzelleştiriyor. Sırada Django/Zorro crossover serisi var.
Puan vermedi·264 syf.·
2017 21. kitabı
1858'de Kral Schultz adında bir ödül avcısı, Django adında bir köleyi arar ve aradığı adamları bulmak için ona ihtiyacı olduğu için onu satın alır. Onları bulduktan sonra Django, eski sahibi tarafından kaçmaya çalıştığı için kendisiyle birlikte ayrı olarak satılan karısı Broomhilda'yı bulmak ister. Schultz, onunla kalmayı ve ortağı olmayı seçerse ona yardım etmeyi teklif ediyor. Sonunda onun Mississippi'deki bir çiftliğe satıldığını öğrenirler. İçeri girip onu istediklerini söyleyemeyeceklerini bildiklerinden, sahibinin onları evinde kabul etmesi ve bir yol bulmaları için bir plan yaparlar.

Quentin TarantinoYazar · 5 kitap
Quentin Jerome Tarantino, Amerikalı film yönetmeni, oyuncu ve iki Oscar ödüllü senarist. 1990'ların başında doğrusal olmayan öykü akışını, diyalogları ve kanlı şiddet sahnelerini cesurca kullanmasıyla kısa sürede ünlenen Tarantino, bilinen Amerikan film klişelerine yeni bir soluk getirmiştir.