Ne Yapar?

2018
Domingo Yayınevi
9786051980621

2024 22. kitabı
Doktor Bu kitapta doktor ne yapar, insanları nasıl tedavi eder ne gibi aletler kullanır gibi kısa bilgiler yer almış. Daha çok çocuklara hitap ettiği için bizde oğlumla hala zaman zaman okumaya devam ediyoruz. Onun doktor korkusunu yenmesine yardımcı oluyor. Anne ve babalara tavsiye edilir.. Herkese bol kitaplı günler dilerim..
İnceleme
DoktorLiesbet Slegers · Domingo Yayınevi · 201812 okunma
·28 syf.·
2019 64. kitabı
Herkese Merhaba, Hepimiz ister istemez bazen hasta oluruz ve hemen doktorun yanına koşarız. Peki doktor bizi muayene etmek için hangi aletlerden yararlanır? Mikroplar nedir? Bizi nasıl hasta ederler? Miniklerimiz tüm bu soruların cevabını ve dahasını bu kitapta bulacak.Kitabın görselleri de oldukça sevimli.Herkese keyifli okumalar.Çocuk kitaplarını okuyun ve okutun :) Not:Bu kitap beş yaş ve üzeri miniklerimize hitap etmektedir.
DoktorLiesbet Slegers · Domingo Yayınevi · 201812 okunma

Liesbet SlegersYazar · 7 kitap
Liesbet Slegers, Flaman yazar ve illüstratördür. Liesbet Slegers, 1997 yılında o zamanki Antwerp'teki Sint - Lucas Üniversitesi Koleji'nden mezun oldu . Çocuk kitapları, çocuk gazeteleri ve dergileri resimlemektedir. 1998 yılında Jeanne Bakker'ın metinleriyle, Sabun dolu bir mutfak adlı kapsamlı okuma kitabının çizimlerini yaptı . 1999 yılında Karel karakterinden esinlenerek dört adet tipik çocuk kitabı yayınladı . Bu, uzun bir Kareltje kitapları serisinin başlangıcıydı. Kullandığı üslubun karakteristik özelliği sadelik, sadelik ve tanınabilirliktir.