Alliance #3

S.J. TIlly LLC
9781962096010
İngilizce

2025 14. kitabı
SPROİLER İÇEREN BİR YORUM! 5,5-6/10 arası bir yerlerde. Öncelikle kitaptan nefret etmedim ama Dom o kadar değişik bir adamdı ki. Yani Nero ve King gibi takıntılı ama onun amacı daha çok kandırmak resmen. Val’a çok üzüldüm. Gerçekten çok çok üzüldüm. Geçmişi, şimdisi her şeyi resmen yalan dolan kızın kimse yanında olmamış. Dom tabi bunları öğrenince kendi ailesiyle birlikte ona aile olmayı kafaya koyuyor, güzel şeyler organize ediyor vesaire vesaire ama abi bu adam İKİ KEZ seni uyuşturdu. Birincisi evlenmeniz için-ki abinin ittifakına katılabilsin-, ikincisi ise yüzük takmak istemediğin için sana ZORLA adını dövme yaptırmak için. Ve ve ve… sana aile vermesi takıntısı yüzünden doğum kontrol haplarını DEĞİŞTİRİYOR! ve sen bunların her birine sadece susarak tepki veriyorsun. YANİ NASIL NASIL NASIL!!?? Delirdim gerçekten bu tepkisizlik, sırf aile istediği için Dom’a bu kadar bağlı olması beni krizlere sürükledi.
Edebiyat & Roman
DomS. J. Tilly · S.J. TIlly LLC · 028 okunma
2026 71. kitabı
Öncelikle adamın her kararı red flag lakin bu kitaptan zevk almama bir engel miydi hayır ama farklı bir zamanda okusaydım kitap beni sinir krizine sokabilirdi. Ne kadar red flag bir karakter olsa da bence en hot karakter buydu favorim kesinlikle bizim erkoların arasındaki diyaloglardı çok eğlendim okurken aralarındaki kimyaya bayıldım. Kadın karakter de her şeyi o kadar çabuk affedip unuttu ki beni delirtti bir kısımdan sonra daha ne olucakta bu kız onu da normalleştiricek diye düşündüm. Ne olursa olsun bu yazar abla fena dark romance yazıyor bir sonraki kitabı da afiyetle yiyeceğim
DomS. J. Tilly · S.J. TIlly LLC · 028 okunma

S. J. TillyYazar · 0 kitap
S.J. Tilly lives in Minnesota with her husband and their herd of boxers. She spends an unhealthy amount of time with her face buried in books, reading and writing. If she’s not nose deep in text, or harassing her dogs, she’s probably playing with her plants, pretending she knows how to garden.