Kings of Mafia #4

Haziran 2024
Independently published
İngilizce

2025 70. kitabı
Serinin dördüncü kitabında tatlı, muzip ve romantik Dario ile sevgiye muhtaç daha küçük bir çocukken terk edilen Eden'ın hikayelerini okuyoruz. İncelemeye girişim bile kitabın özeti gibi aslında. Eden annesi bir uyuşturucu bağımlısı olup kendisine hiç bakmayıp ilgi göstermediği için kendi kendini büyüten insanlardan. İki bazen üç işte birden çalışıp hayatını bir şekilde yaşarken o yoğunlukta onu rahatlatan tek şey bale salonundaki gece vardiyasında temizlikçi olarak çalışırken amatörce yaptığı danstır. Ta ki salonunun yeni sahibine yakalanana dek! Dario ise Cosa Nostra işleri çok sakin olduğu için sıkılırken tüm ilgisini sahibi olduğu bale ve opera binalarına verir. Ona hayran olan onca kızın arasında ise aklı yalnızca bir gece salon kapanmışken orada tek başına dans eden kızdadır ama bir sorun vardır. Tüm Cosa Nostra'nın bilişim işleri ile uğraşıp en bulunmayan adamları bile bulan birisiyken bir kızı bulamamak sinirlerine dokunmuştur. Kader o ya bir gün tesadüfen karşılaşırlar ve kendisiyle konuşana kadar rahat bırakmayacağını söyleyip telefon numarasını almayı başarınca tüm hikayeleri başlar.
2024 186. kitabı
Okunma: 07 Ekim 2024 16:18
Dario, Cosa Nostra'nın beş büyük patronundan biridir. Yaş olarak en küçükleri ve herkesin yardımına koşan kişidir. Yaptığı illegal işlerin dışında bir bale bir de opera binasına sahiptir. Bir gece herkes çıktıktan sonra bale binasında bir kadını dans ederken görür ve ondan çok etkilenir. Ancak bu kadının kendisi için çalışan bir balerin olmadığına çok emindir. Eden, bağımlı annesi ve ödeyemediği borçları ile uğraşmaktadır. Bu nedenle iki işte birden çalışmaktadır. Dario'nun bale binasında temizlik görevlisidir ancak çocukluğundan beri dans etmeyi sevdiği için geceleri gizlice dans etmektedir. Bir gece Dario'ya yakalandığında ve onun patronu olduğunu anladığında kim olduğunu söyleyemez. Çünkü işten kovulmaktan korkmaktadır. Ancak Dario'nun kendisini bırakmaya niyeti yoktur. Yazar bu kitabın Renzo ve Damiano'nun hikayelerinin arasında bir mola kitabı olduğunu söyleyerek yazmış. Açıkçası serideki favorim hala Renzo. Onun kitabında çok fazla ağır olaylar yaşandı. Ama bu kitabın da yarısından sonra çok şey oldu. Büyük bir gerginlikler okudum o satırları. Bunun üzerine Damiano için nasıl bir hikaye gelecek merak ediyorum. Bu kitabı okuyana kadar Damiano'nun kitabını okumayı planlamıyordum. Ama bu kitapta serinin diğer kitaplarının aksine onu çok fazla gördüm ve sevdiğimi fark ettim. Renzo'nun önüne geçmesinden korkuyorum hatta...
2025 58. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2025 18:07
Dario ,Cosa Nostranin 5 büyük liderinden biri ekibin tüm takip ve sanal isleriyle ilgilenen beyni ayni zamanda digerlerinden muthiş farkli bir yonü var oda sanat degerli tablolar ,bale,klasik muzikler ve tabiki dans ederken onu büyüleyen Eden . Henuz hayatinda kimse olamdigi icin aşkı hic bilmeyen bir mafya lideri olarak arkadasları yuva kurarken o hep uzak durmuştur ama dans ederken gördugü bir kizdan etkilendi ve o an dünyasınin degisecegini anladi. Eden tek basina new yorkun en urkütücü mahallelerinden birinde yasayan ,igrenç bir anneye sahip ,bir günde 2 farklı iste calisan fakir bir kız. Hademeligini yaptigi bir sanat akademisnde calisma saatlerinde herkesden gizli yaptigi dansıni izleyen bir cift goz (Dario la rosa) sayesinde hayatı degisti.

Michelle HeardYazar · 6 kitap
M. A. Heard mahlas ismiyle de yazılmış kitapları bulunmaktadır. Michelle Heard USA Today, Wall Street Journal ve Amazon #3 Çok Satan romantizm yazarıdır. Sizi memnuniyetle gülümsetecek bir sürü Mafia & Romance ile duygusal kalp kırıcı hikayeler yazıyor. Her kitabın, HEA'ları için savaşması gereken karakterlerin gücünü gösterecek beklenmedik bir dönüşü vardır. Michelle'in yazar olmadan önce bankacılık kariyeri vardı. Oğluyla birlikte Güney Afrika'da yaşıyor.