Melez Sözleşmeleri serisine ait dördüncü kitap Apollyon'dan önce okunması gereken seksen doksan sayfalık bir kitap.
Okumak zorunda değilsiniz ama okursanız ne mi olur? Aiden'ın içinde olduğu karmaşık ve çetrefilli yolu daha iyi anlarsınız, ve Aiden'ın Alex'e olan aşkını bir de onun düşüncelerinden okursunuz. Zaten Apollyon kitabının başında yer alıyor hikaye ayrı kitap olarka basılmamış ve zekice olmuş bu hamle.
Ben. Bu. Seriyi. Çok. Seviyorum.
Fakat ne yazık ki ilk kez okusam yıllar önce verdiği aynı etkiyi vermezdi.
Bazı şeylerin zamanı vardır ve bu seri yazıldığı yıllarda bir efsaneydi. O zaman Tiktok olmadığı ve Instagram da kitap yorumları yapanlar bu kadar çok olmadığı için zamanın Azizliğine uğradı seri.
Seth'in hikayesini anlatan Titan Serisi'ni yeni bitirdim fakat bir kez daha gördüm ki o kitabı yazan kadınla - özellikle son iki kitabı- bu kitabı yazan kadın farklıydı sanki.
Bir kez daha hayranlar istediği için yazarların bir konuda harekete geçmesini eleştiriyorum. Ve maalesef Jennifer bunu bırakmalı.
Bakınız Titan Serisi ve İki Kraliçe'nin Savaşı serisindeki 3some faciası.
Fakat zamanı geriye saralım ve biraz daha bu seriyi/ kitabi konuşalım. İçine girsem keşke dediğim evrenlerden biri ve benim ilk favorim.
Aiden, Alex, Seth, Deacon, Luke, Marcus, Olivia, Caleb, Yunan Tanrıları, Akitler, Avcılar,Safkanlar ve Melezler...
İyi ki okumuşum.