Bu kitabı zaten hiçbir bekletim olmadan okudum. Genellikle ağır bir kitap okumadan önce böyle çerezlik bir kitabı araya sıkıştırırım ki reading slump yaşamayayım.
Kitaba gelecek olursak beğenmedim. Espiriler yerlerdeydi. Düzgün bir olay örgüsü yoktu. Sürekli bir küfür, saçma davranışlar... Okumaya gerek yok.
Erkek FatmaÖ. R. S. · Mendirek Yayıncılık · 2015139 okunma
Selamlar. Bu kitap için ergen kitabı diyebiliriz. Fazlaca argolu ve romantik komedi tadında. Bazı yerlerinde argo kelimeler beni rahatsız etti. İlk defa bu tarz okudum. İsminden dolayı merak edip, okumaya bir anda başladım. Lise zamanlarında falan rast gelmiş olsaydım daha çok sevebilirdim, diye düşünüyorum. Bu kitabı çapraz okumaya alıp, ara ara açıp bir bölümünü okuyarak ilerledim. Çerezlik diye tabir ettiğimiz kitaplardan.
Bol kitaplı günler
Hayatım; okulun kantini kadar kazık, Léon'un Sevginin Gücü olarak çevrilmesi kadar saçma, Final filmlerinin iki parta bölünmesi kadar sinir bozucu ve tuzlu çekirdek kadar bağımlılık yapıcıydı. Bendeniz daha Urfa ve Adana dürümü karıştıran, oyunları ve animeleriyle mutlu olabilen, 'Yiyin gari.' sözünü ilke edinen, erkek olacakken kız olarak doğmuş bir insancıktım. Ve şimdi, âşık olduğum kişinin kalbini çalmak için ona dişine takılmışçasına yapışacak ve en umulmadık yöntemlere başvuracaktım. Tek sorun üç can hakkımın olmamasıydı.
Kitaba hiçbir beklentim olmadan okumaya başlamıştım. Açıkçası umduğum gibi oldu. Kitabı hiç beğenemedim. Küfürlerin, saçma sapan espri ve olayların olduğu bir kitaptı. Biraz amaçsız ve yazmak için yazılmış bir kitaptı.
Erkek FatmaÖ. R. S. · Mendirek Yayıncılık · 2015139 okunma
Cringe olan her şeye deli gibi gülerim ben ve bunu eğlenmek, gülmek için okudum ama eğlenmedim sinirlendim. Umarım yazar terepi paramı verir. Şimdi nereden başlamam gerektiğini bilmiyorum. İlk şunu söyleyeyim bari ben bir halt ettim okudum siz okumayın. Wattpad'den bir kaç fantastik kitab okudum ve iyiydi ya. Ama bunun gibi Wattpad kitabları fazla ergence ya. Ve baya mantık hataları var. Tamam bugün çıldırmak istemiyorum ve incelemeyi burada bitiriyorum. Keçilerinizi korumak için okumayın okutmayın kendkdmdmdm. Kendinize iyi bakın♡.
Erkek FatmaÖ. R. S. · Mendirek Yayıncılık · 2015139 okunma
Okurken çok eğlendiğim bir kitap.Sonu her ne kadar saçma bitmiş olsa da , 16 yaşında bir yazardan beklentinizi karşılar.Akıcı ve açık yazılmış.Kapağı da çok hoşuma gitti :)