İniş Sırasına Göre, Kur'an Meali

Koçak Yayıncılık
Türler:

Anlayarak Okumalık Bir Eser
2023 316. kitabı
İniş sırasına göre meallerin çok yaygın olmadığı bir dönemdi sanırım bu kitapla tanışmam çünkü inanılmaz mutlu olmuştum elime aldığımda. Dili bir Kur’an mealine göre oldukça sade ve anlaşılır. Bazı sorularımı da bu kitap sayesinde cevapladım diyebilirim. Anlayarak, sakin sakin okunmalı!
Din
Evrensel ÇağrıMustafa Sağ · Koçak Yayıncılık · 201530 okunma
2021 2. kitabı
Mükemmel bir kitap. Kuranı kerimin iniş sırasına göre. Bütün sureleri duaların acıklamaları. Kuranı kerimi anlamanın en kolay yolu bu kitap. Tavsiye ederim
Din
Evrensel Çağrı Kur'an MealiMustafa Sağ · Koçak Yayınları · 200930 okunma
·654 syf.·
2025 1. kitabı
Kur'an ayetlerine bilimsel açıklamalar getirerek ayetleri bilim ile desteklemesi bu meali diğer meallerden ayırıyor. Başörtüsü gibi neredeyse herkesin kabul ettiği bazı yasaklar için o ayetlerden o anlam çıkmıyor demesi kafa karıştırıyor. Bu sebeple daha İsabetli çıkarımlar yaptığını düşündüğüm Mehmet Okuyan mealini okumayı düşünüyorum, İnşallah.
Evrensel Çağrı Kur'an MealiMustafa Sağ · Koçak Yayınları · 200930 okunma

Mustafa SağYazar · 6 kitap
Konya doğumlu olan Mustafa Sağ, Kur'an'ın tamamını ezberledi. Arapça öğrenimi gördü ve Konya İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi (İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü) 'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra basın-yayın çalışmaları yaptı. Sosyal ve kültürel aktivitelerde bulundu. Özel eğitim kurumları çalıştırdı. Emekli olduktan sonra da bilimsel araştırmalarına, sosyal ve kültürel çalışmalarına devam etmektedir. "İslam'ı Doğru Anlamak", "Dini Atatürk Gibi Anlamak, "Baş Örtmek İslam'ın Emri mi?" "Tanrı'nın Dilinden Elçisi Muhammed" "Kur'an Rehberliğinde İşte Son Peygamber" "Kur'an'a Göre Adem Peygamber mi?" Adlı çalışmaları kitap olarak yayınlanmıştır. Mustafa Sağ'a "İniş Sırasına Göre Evrensel Çağrı Kur'an Meali" adlı çalışmasından dolayı telif ücreti almamaktadır. Bu nedenle kendisine teşekkür ederiz