Çevirmen:
Nisan 2013
Sayfa6 Yayınları
Sıralamalar

2019 20. kitabı
Tam bir macera ve beklediğim daha dogru su umduğum bir son... Pia başı dik korkusuz ve vazgeçmeyen kızımız hayran kaldım dogru su yaşadığımız her zorluğun bizi ne kadar güçlendirdiğinin kanıtı. Kitabın yazarının üslubuna bayıldım ilk 100 sayfayı okumakta zorlandım ama ikinci bölüme geçince bir çırpıda okunacak kadar kendini hikayenin içinde hissediyor ve hemencecik okuyorsunuz. Kütüphanemde güzel bir yeri olacak bu kitabın.
ExRobin Cook · Sayfa6 Yayınları · 201343 okunma
2014 27. kitabı
Robin Cook'un şimdilik Türkiye'de yayınlanan son romanı. Bildiğim kadarı ile Türkçe'ye çevrilmeyi bekleyen iki kitabı daha var. Kitap bugün kadar ki tüm Robin Cook kitapları içinde en güzel, en cafcaflı, en değişik kapak ve sırt tasarımına sahip. İçerik olarak ise başlangıç kısımlarında iç bayıltan neredeyse akademik seviyedeki moleküler genetik derslerini geçmeniz şartı ile güzel ve heyecanlı bir macera sizleri bekliyor;
ExRobin Cook · Sayfa6 Yayınları · 201343 okunma

Robin CookYazar · 33 kitap
Amerikalı doktor ve yazar olan Cook, Mayıs 1940'ta New York'ta doğdu. Üniversiteye Wesleyan'da Kimya bölümünde başladı, daha sonra Columbia Tıp fakültesi'ne devam etti. Harvard Üniversitesi'nde tamamladığı doktorasının ardından Harvard Kennedy School of Government'a katılmış, aynı zamanda Harvard Tıp Fakültesinde dersler vermiştir. Yıllardır liste başında olan kitaplara imza atan yazarın eserleri birçok filme de temel oluşturulmuştur. Yazar, şu anda Florida'da yaşamaktadır.