Yazarın kalemine sağlık çok yoğun bir olay örgüsü olmasına rağmen kitabı heycanla sonunu bekledim duygular o kadar güzel bir dille okuyucuya iletmiş ki olay örgüsünün yoğunluğu yormuyor. Tek gecede bitti.
Wattpad kitapları diye bir yer var sanırım. Daha önce de bilmeden okuduğum kitaplardan öğrendim. Ortaokul da, lisede ergen hayalleri kurardık ya hepimiz işte bu kitaplar aynen bu hayallerin ürünü olarak ortaya çıkan, hiçbir edebi değeri olmayan, sürekli aynı tekrardan boğulduğunuz, olayların başı sonu bir mesnete dayanmadan tamamen atarak yazılan hayal ürünü romanlar demekten kendimi alamıyorum. Hele "gözlerimi devirdim" diye bir cümle var gerçekten okurken insanın vücuduna iğne batıyor gibi hissettiriyor bana. Maalesef bu kadar basit teknikle yazılmış yine de emek verilmiş bir roman.
Eylül aslında evlat verilmiş bir çocuk. Kazada ailesini kaybedince gerçek ailesine haber verilir ve annesi yıllardır aradığı kızına kavuşur. Ama Eylül hafızasını kaybettiği için ne Uğurcan ı ne Özge yi hatırlamadığı için yeni hayatı Amerika da devam eder. İnsanların iki yıl boyunca öğrenebilmek uğruna çırpındığı İngilizceyi bir ayda öğrenir ve okul hayatına devam eder. Herneyse saçmalık dolu yine de bazı yerleri heyecanlı, bazı yerleri duygulu bir roman. Okumak isteyene keyifli okumalar.
Beklentimin oldukça yüksek olduğu bir kitaptı. Nedense ilk başlarda sanki kitap okumuyormuş da eziyet çekiyormuşum gibi hissettim. Ama kitap oldukça güzel, sürükleyici ve kendine bağlayan bir kitaptı. Tavsiye ederim. Okuyabilirsiniz :)
Elif Melissa, Eylül ayında İstanbul'da doğdu.
Eğitimini Radyo, Televizyon ve Sinema alanında tamamlayan ve moda sektöründe aktif olarak çalışan yazar kurgularını online platformlar üzerinden okurlarıyla buluşturmaya devam etmektedir.
"Katil Kalpler Şehri", Elif Melissa'nın yayımlanmış üçüncü eseridir.