Örümcek Kuşu
3 kitaplık serinin son kitabi bitti, bence devamı gelir ucu açık sekilde bitti. Muhteşem suç muhabirimiz Jack McEvoy; muhabirliği bırakmış, yolsuzluklara karşı mücadele veren bir haber sitesinde işe başlamıştır.
Tina ismindeki kadın, tek gecelik ilişki sonrası Örümcek Kuşu tarafından boğularak öldürülür. Olay kurbanla tek gecelik ilişki yaşayan Jack'e patlar ve olaylar karmaşıklaşır. Bunun üzerine gazete sahibi yanına Emily isminde birini verir ve derinlemesine araştırma başlar.
Kurbanlarını genetik analiz yaptıran kadınlar arasından seçen katil, Jack'in sistemde açık bulmasıyla birlikte karanlık dünya açığa çıkar. Rachel Walling ile tekrar iş birliği yapan Jack için heyecan verici bir dosya yıllar sonra tekrar elindedir. Örümcek kuşunu arayan bir ekip zaman kazanmak için gönüllü olarak DNA örneği veren Jack'e suçu atmayı planlar.
Genetik analiz şirketlerine verilen DNA örneklerinin güvenliğini araştıran bir haber üzerinde çalıştığını ifade ederek kişiler ve kurbanlar hakkında bilgi toplama baslarlar. Her bilgi kırıntısıyla birlikte kurban sayısı artarken amaçları artık Örümcek Kuşunu etkisiz haline getirmektir. Kim bilir belkide Jack tekrar katilin nefesini ensesinde hissedecektir.
-...bazı insanların kaderleri böyleydi, aynı şarkıyı bozuk bir plak gibi defalarca çalmaya mahkûmdular.