Kurtuldun işte o ağır yükten, Özgür ve rahatsın: Koş haydi şimdi kendi dünyana! Değil burası senin yerin! Koş ancak tatlı ve duru bir ışık gördüğün, Kendin olduğun ve yalnız kendine güvendiğin, O yere, seni yalnız İyi'nin ve Güzel'in beklediği, Yalnızlığa! --Kur orada dünyanı!
Edebiyat
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
...ve sonra yorgun hüzünleriyle göç ettiler..
Ne büyük acılarla terk ederiz bazı yerleri Ve yoktur orada kalmamızın olanağı!
İnsan ve Hayat
Gitmeli mi, gelmeli mi yoksa? Veremez karar bir türlü; Dümdüz bir yolun ortasında Yürür sendeleyerek, korkak adımlarla. Batar giderek dibe, Görür her şeyi daha çarpık, Boğulur nefes aldığı halde, Cansızdır boğulmuş olmasa bile. Ne çaresizdir, ne de ister teslim olmak. Yuvarlanmadır bu bir öylesine, engellenemeyen, Acı içinde bir vazgeçme, aykırı bir mecburiyet, Bazen kurtuluş, bazen eziliş, Yarım uyku ve kendini toparlayamama Mıhlar onu olduğu yere.
İnsan ve Duygular
... Çare bulamayan aptal kafalar, Hemen ölümü düşünmeye başlarlar. Yaşasın cesareti elden bırakmayanlar!
İnsan ve Hayat