Fragile Longing

Independently Published
İngilizce

2025 58. kitabı
Okunma: 20 Haziran 2025 21:19
Kadın karakterin kendini yetersiz ve 2. planda hissettiği kitapları sevmiyorum. Tüm kitap boyunca kız ben ablamın yedeğiyim diyo. Ayrıca nişanlandıklarında 11 yaşındaydı ON BİR. Kitabı neresinden tutsam elimde kalıyo
Fragile LongingCora Reilly · Independently Published · 202023 okunma
2021 7. kitabı
Mafia Romance bizde fark edilip adam gıbı seriler basılana kadar boyle okumaya devam ben anladım . Yazarı pek sevıyorum turunun ıyılerınden . Ayrıca serılerı bu kadar okuyunca resmen 3 Şehrin Capo 'su kim Bosslar kim aıleler vs hepsını ogrendım öğrendikçe daha çok sevıyor ınsan konu ıyıce içine aldığından .) Bu Camorra serısının Remo ve Serafina'yı anlatan kıtabından tanıdığımız ıkı karakterın kitabı . Remo Serafina 'yı düğün günü kacırınca Serafina'nın verilecegi Danilo ortada kalıyordu . Sofya, kız kardeşinin yerine Danilo ile sözlendiriliyor durumu kurtarmak için bu kıtap Sofya ve Danilo ilişkisini anlatıyor . Ben cok daha güzel beklemiştim ama olmadı gibi . Zira Danilo Soyfa ile evlenmek istemedı hatun istenmedıgını gizlice kulak misafırı oldugu bır konusmadan öğrenince asırı bozuldu ve evlılık zamanı oncesı ve sonrası gercekten asırı saçma sapan şeyler yaptı bence . Sonuc olarak kötü değil ama serilerın diğer kıtaplarına gore benım açımdan hayal kırıklıgı oldu gıbı :=)
Fragile LongingCora Reilly · Independently Published · 202023 okunma

Cora ReillyYazar · 19 kitap
Cora Reilly is the author of the Born in Blood Mafia Series, The Camorra Chronicles and many other books, most of them featuring dangerously sexy bad boys. Before she found her passion in romance books, she was a traditionally published author of young adult literature. Cora lives in Germany with a cute but crazy Bearded Collie, as well as the cute but crazy man at her side. When she doesn't spend her days dreaming up sexy books, she plans her next travel adventure or cooks too spicy dishes from all over the world. Despite her law degree, Cora prefers to talk books to laws any day.