Aralık 2020
Pankuş Yayınları

2021 4. kitabı
Siyaset sahnesinden çok isim var, okuduğumda şaşırdıklarım, şaşırmadıklarımdan fazla. Ülkenin fetöyle mücadelesinin on yıllarca süreceği hissine kapılmamak mümkün değil. Bildiğimiz abd entrikaları (farklı örneklerle) anlatılmış. Ulusalcı bakış açısıyla yazılmış kitabın sayfaları içinde hulusi akar eleştirilmiş olsa da finaldeki ek’te, tsk ile kullanılan özenli ölçüyü beğendim. Son ek, 3 gazeteci ile ilgili kısım.. peki neden?in cevabı yok.. yani var da yok :) güzel kitap, yarım günde bitiyor
GafletErdem Atay · Pankuş Yayınları · 202066 okunma
2023 10. kitabı
Okunma: 21 Eylül 2023 21:06
Çoğu başlığı Veryansın sitesindeki yazılarla aynı. Yapılan programların deftere dökülmüş hali. Enver Altaylı ile başlayıp günümüz bakanlarının, partilerin ve devlet görevlilerin yapılan hatalarını yanlışlarını anlatan son kısmında az da olsa KKTC değinen her kesimin okuması gereken kitap.
1000k
GafletErdem Atay · Pankuş Yayınları · 202066 okunma

Erdem AtayYazar · 2 kitap
1982 yılında Konya’da doğdu. Konya Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Ardından İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümü yüksek lisans eğitimi aldı. Eğitimi sırasında gazeteciliğe adım attı. Yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan Atay, sırasıyla Aydınlık Gazetesi Dış Haberler Muhabirliği ve Aydınlık Gazetesi Yazı İşleri Editörlüğü görevinde bulundu. Bu görevlerinin ardından Aydınlık Gazetesi’nde Haber Müdürü oldu. 2 yıl bu görevi yürüten Atay, 2015 yılı başında Ulusal Kanal’da göreve başladı. Kısa süre sonra Ulusal Kanal Ankara Haber Müdürlüğü görevine getirildi. Atay, Ulusal Kanal’da yayınlanan “Nihat Genç ile Veryansın” programının sunucusudur. İngilizce bilmektedir.