Japonların Zorlukların Üstesinden Gelme Sanatı

Orijinal Ülke:
Japonya

2024 5. kitabı
Okunma: 09 Mart 2024 01:55
Okumasam da olurmuş, diğer kitaplardan farklı bir şey söylemiyor. Bana bir şey katmadı. Özetlemek gerekirse: Elinizden gelenin en iyisini yapın, yılmayın.
Efsane rehber
2025 4. kitabı
Bu kitap gerçekten tam da çıkmazda hissettiğim bir dönemde çıktı karşıma. Gerçek bit rehber , herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum. Hediye olarak alınabilecek kıymetli bir rehber bana göre.
GANBATTE KUDASAİ!!
2023 18. kitabı
Cidden bazen bir şeyin motive etmesine bayılıyorum,bunlardan biri de Ganbatte olabilir sanırım.Anlamı ,tarihi,örnekleri o kadar fazla ki insanın bu verilen alıntıları okudukça Ganbatte’ye ayrı bir sempati duyabiliyor bence.
Japon Kültürü
2025 6. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2025 22:06
Kitabı çox sevdim və hər kəsə tövsiyə edəcəyim bir kitab oldu. Tərcümə variantını oxuduğum üçün bir az cümlələrin uzunluğu ilə problem yaşadım, amma geri qalan hissəsi rahat idi. Ümumiyyətlə kitab həyatda motivasiyadan çox disiplinə önəm verməyi, insanlara hər cür çətinliyə qarşı əzimli bir şəkildə dayanmağı aşılayır. Yaşam müddətimiz boyunca yaşadığımız bütün hadisələrə qarşı sakit davranmağı və inamlı addımlar atmağı, bunun üçün də əzmlə çalışmalı olduğumuzu öyrədir. Kitabın öz cümləsi ilə desək, "ilham gələcəkdir, amma gələndə sizi çalışarkən tapmalıdır." Ganbatte!
1000k
GanbatteNobuo Suzuki · Destek Yayınları · 202496 okunma

Nobuo SuzukiYazar · 0 kitap
Yazar ve filozof, yaratıcılık ve kişisel gelişim hakkında yazmaya başlamadan önce Avrupa'da Sanat ve Edebiyat eğitimi aldı. Piyano çalmayı, dünyayı dolaşmayı ve kedilerle yaşamayı seviyor. İlk çalışması Wabi Sabi: Kusurluluktaki Bilgelik, kusurluluğun güzelliğini ve bu kavramı anlamanın hayatlarımızı nasıl derinden dönüştürebileceğini ele alıyor. İkinci çalışması Ganbatte the Japanese Art of Moving Forward'da ise modern günümüzde dirençli olmanın gücünü araştırıyor.