Geçmişin Gölgesinde

Geçmişin Gölgesinde
Sıralamalar

2019 74. kitabı
Okunma: 22 Ocak 2019 09:57
Kitap akıcı, çok sağlam bir kurgu ve anlatıma sahip. Konusuna gelince; Defne Lena; Ozan'la genç yaşta evlenmiş ve mutsuz bir evlilik yapmış sonrada boşanmıştır. Annesi ve babasını kaybeden Defne, dünyadaki tek varlığı büyük annesi ile hayata bağlanmıştır. Defne aslında çok güçlü bir kız. Defne, iş için gittiği İtalya seyahati sırasında Lucas'la tanışıyor ve aşkları başlıyor. Lucas ise soylu ve zengin bir ailenin oğludur. Yakışıklı ve çok çapkın bir gençtir. Tabi ki Defne'ye kadar. Defne'ye olan aşkı onun durulmasına sebep olur. Ailevi problemler yaşamakta ve aileden sadece büyük babası ile iyi anlaşmaktadır. Özellikle de Lucas'ın annesi berbat. Allah kimseye böyle anne vermesin. Lucas'a bayıldım kitap boyunca çok güzel sevdi Defne'yi. Aksiyonu olan bir kitap. Özellikle Defne'nin büyük annesinin ve Lucas'ın büyük babasının aşk hikayeleri de çok güzeldi. İyi okumalar.
Geçmişin GölgesindeGülçin Özbek Kuyumcu · Müptela Yayınevi · 201548 okunma
2020 25. kitabı
Sevdiğim bir yayınevinin kitabını merak edip okumak istemiştim ama kitap beklediğimin altında çıktı. Kitabın en başındaki bölüm kafa karıştırıyorken Lena'nın saçma bir evlilik yapması yıllarca sabretmesi ve bir anda yeni kararlar alması bana saçma geldi. Lena'nın Lucas ile tanışması, sohbetleri hoşuma gitti ama Lena'nın davranışları bence gereksizdi. Aslında kitap çok güzel ve akıcı ama kurguda biraz kopukluk, basitlik var. Çok önereceğim bir kitap değil. Hoşçakalın.
Geçmişin GölgesindeGülçin Özbek Kuyumcu · Müptela Yayınevi · 201548 okunma

Gülçin Özbek KuyumcuYazar · 3 kitap
Mayıs 1986 doğdu. Üniversitede Maliye bölümünde eğitim gördü ve sekiz yıl özel sektörde, satış-pazarlama, ithalat gibi farklı alanlarda çalıştı. Kitaplara, müziğe, resme, motor sporlarına, yapbozlara ve hayal dünyasındaki karakterleri kelimelere dökmeye sonsuz bir aşkla bağlı. Daha önce iki kitabı yayımlanan yazarın Ephesus Yayınları tarafından basılan ilk kitabı Gündüz Düşü oldu. Eşi ve bir çocuğuyla birlikte Edremit’te yaşıyor; günlerini ailesi ve aşkla yazdığı hikayelerini kurgulamakla geçiriyor.