Dirk Pitt Serisi 1

Girdap

Clive Cussler
"Ülkeler savaş hazırlığı olarak silahlandığında bu silahlar sonsuza dek kullanılmadan duramaz."
Sayfa 264·Kitabı okudu
"Denizler, gemiler ve insanlar oldukça, çözümlenmemiş garip ve gizem dolu olaylar da olacaktır."
Sayfa 59·Kitabı okudu
2026 Okuma Raporları
“Kötü bir anıyı unutmanın en iyi yolu güzel bir tanesiyle değişmektir.”
Efsaneler bir ip üzerindeki düğümlere benzerler: Her biri bir sonrakine bağlanır.
2022 6. kitabı
Okunma: 12 Ocak 2022 21:32
Kitap, Clive Cussler'in Dirk Pitt Serisi'nin ilk kitabı. Kahramanımızın edebiyat sahnesine çıktığı eser. Heyecanlı, gizemli ve sürükleyici. Bazı eserler klasik değildir, dev veya kült değildir. Ama, canınız sıkkın olduğunda, okumak için hafif bir şeyler aradığınızda, okumalık bir şeyler istediğinizde yardımınıza yetişirler. Cussler'in eserleri de tam bu ihtiyaçları karşılayan romanlar. Bazen dostlar, okuma teneffüsü vermek gerekiyor, bunlar "teneffüs kitapları" olarak arz-ı endam ediyorlar. Tabii, ağır bir eserle birlikte de okunur, birinden sıkıldığınızda diğerine geçer ve nefeslenirsiniz.
2021 69. kitabı
Bir deniz sevdalısı olarak bu adamla tanışmayı çok isterdim. Kalemi çok kuvvetli merak ve gizemi öğle bir kullanıyor ki kitap bitene kadar sadece okumak istiyorsunuz. Gerçek yaşamında da denizden enkazlar çıkartması hayal gücünü oldukça tahmin edilemez bir ufka çıkarmış.Okuyun okutturun.
2021 56. kitabı
Akıcı hoş bir kitap. Clive Cussleri bilen zaten kitabını görse alır. Popüler bir film izlemek gibi kitapları var. Hepsi bağlantılı ama ayrı ayrı okunmaya müsait. Kitap okumayı seveceğini düşündüğünüz kişiye alın, hediye edin. Kitap macera ve bu macerada yaşanan olayları anlatıyor.