7 Kasım 2022
Ciltli

harmony
2025 13. kitabı
Okunma: 23 Ocak 2025 17:27
İlk şiir kitabından daha çok sevdiğimi söyleyebilirim ve yine en sevdiğim yanı okumasının bu kadar kolay olması, akıcı ilerlemesi ve bir hikayeyi andırması misaliydi. Ayrıca arada şiirden çok, sanki yazar bir anda gelmiş ve bizimle konuşmaya karar vermiş, bize bir şey anlatmaya karar vermiş misali olan, günlük tarzı olan yazı kısımlarına bayıldım. En çokta şu iki cümleyi sevdim kitap boyunca. "who are you?" "I am everything I love and that is enough"
HarmonyWhitney Hanson · Quercus Publishing · 20224 okunma

Whitney HansonYazar · 0 kitap
Whitney Hanson, Home and Climate'ın yazarıdır. İlk kitabını 2021'de kendi yayınladı. Home, birçok kategoride 1 numaraya ulaştı ve dünyanın dört bir yanındaki ülkelerde kendine yer buldu. Whitney, şiirlerini sosyal medya platformlarında yüksek sesle okuyarak sanatına başka bir boyut katıyor. Whitney'nin yazıları aşk, kayıp, iyileşme ve hayatın hem hafif hem de ağır anlarını kucaklamaya değiniyor. Whitney, şiirin ölü bir dil olmadığına; aksine, birbirimizle daha derin bir bağa yol açan gerçek kırılganlığı açığa çıkarmanın anahtarı olduğuna inanıyor. Whitney kırsal Montana'da büyüdü ve şu anda Güney Carolina'da üniversiteye gidiyor.