2021
44 Yayınları

2022 169. kitabı
Okunma: 14 Kasım 2022 01:38
Kitabın ilk sayfalarında esas karakterimizin bugünü ve geçmişi arasındaki yaşam farkını okudum diyebilirim ve ağzımıza çalınan bir parmak bal misali merak duygumuzu harekete geçiren bir bilgi ile sayfaları çevirip durdum. Nasıl mı? Sanırım biraz daha detay vermeliyim. Esas karakterimiz çocukluktan 20'li yaşların sonuna geldiği bu döneme kadar ailesini, arkadaşlarını, okul hayatını yani kendini anlatıyor önce bizlere. Abisinin vefatı ile başlayan eksik yaşamı anneninde vazgeçişi ile çıkmaza giriyor. Belki doğru, belki yanlış geldiği bu günlerde, hayatının eksiklerini üniversitede tanıştığı Selin'e olan sevdasıyla kapatıyor. İşlerin karışması ise akıl almaz bir tartışma ve bu tartışmanın ardından ortadan kaybolan Selin'in bulunduğundaki hali ile başlıyor. Üstüne hiç beklemedik bir cinayet ve esas karakterimizin yavaş yavaş tükenen umudu.. Sonu neydi sonu? Tamam biraz tahmin yürütüyordum. Ama beklentimin çok çok üstünde bağlandı konu ve ben son sayfaları okumadım, resmen yuttum. Başlarda günümüz geçmiş arası geçişler cümle aralarından geçtiği için kafam karıştı ve ben gerçekten hikayeden koptum. Nasıl ki mevzu esas konuya geldi, işte ozaman su oldu aktı gitti sayfalar. Yazarımızın ilk kitabında bu şekilde bir taslak oluşturması, hisleri keskin bir duyum ile aktarması bence şahaneydi. En sonuna kadar esas karakterin ismini bilmemek, kitabın heyecan verici noktalarından başka biriydi. Sondaki o belirsizlik durumu ve başlarda ki kafa karışıklığı hariç bence kitap gerçekten iyiydi.
2021 8. kitabı
İlk romanım "Hatırla" çıktı. Kabul etmeliyim ki çok tuhaf bir duyguymuş :) Aşk, adalet arayışı, cinayet, şiddet... 27 yaşında genç bir adamın kendince makul ve sakin hayatı, sonunda suça ve karanlık ilişkilere bağlandı.
Hatırla
2022 1. kitabı
Bir hayat hikayesi ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum. Değerli yazar ve editörüme diyorum ki. İyi ki bu kitabı yazdın!
Hatırla Kitabı Hakkında Düşüncelerim
2023 3. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2023 12:07
Bir insan nasıl bu kadar güzel yazabilir ben bilemedim bitirmeme az kaldı bayıldım âdeta yani nasıl bir hayata dahil ettiği çok açık bir şekilde anlatılmış ben bayıldım️️ kitabı ayrı yazarı ayrı seviyorum️️️