Türko-571 / Zaman Kapsülü

İmran Aksoy
8 Haziran 2023
Nar Çocuk Yayınları

Puan vermedi
Türko-571 Zaman Kapsülü #okudumbitti #Türko571ZamanKapsülü , Hayrettin serisinin 5. kitabı olarak çocuk okurlarını heyecan dolu bir maceraya davet ediyor. Kitap, başlangıcından sonuna kadar okuyucuyu sürükleyici bir hikayenin içine çekiyor. Öncelikle, kitap başlangıcıyla dikkat çekiyor. Hayrettinbank kasasının ortadan kaybolmasıyla başlayan olaylar, okuyucuyu hemen hikayenin merkezine taşıyor. Bu gizem dolu başlangıç, kitabın ilerleyen sayfalarında da devam ediyor ve okuyucunun merakını sürekli canlı tutuyor. Yazarın, karakterlerini etkileyici bir şekilde tasvir etmesi, kitabın en güçlü yanlarından biri. Hayrettin ve arkadaşlarının, kasayı ararken yaşadıkları maceralar, her bir karakterin kişiliğini ve arkadaşlık bağlarını daha iyi anlamamızı sağlıyor. Ayrıca, Demir Çelik’in hurdalığı gibi ilginç ve tehlikeli bir mekanda geçen hikaye, okuyucuyu gerilim dolu anlara sürüklüyor. Kitabın en etkileyici yönlerinden biri de, içerdiği önemli mesajlar. Arkadaşlık, dayanışma ve kararlılık gibi değerler, hikayenin her aşamasında ön plana çıkıyor. Bu mesajlar, genç okurlara önemli yaşam dersleri verirken, onları eğlenceli bir maceranın içine çekiyor. Son olarak, kitabın sonu da okuyucuyu tatmin ediyor. Feridun de Souza’nın beklenmedik sürprizi, hikayenin finaline heyecan katarken, okuyucuyu gelecek kitabı merak etmeye teşvik ediyor. “Türko-571 Zaman Kapsülü”, çocukların hayal gücünü besleyen, heyecan verici bir macera sunuyor. Etkileyici karakterler, gizem dolu bir hikaye ve önemli yaşam dersleriyle dolu bu kitap, genç okurlar için kesinlikle keyifli bir okuma deneyimi sunuyor. #kitapkolikkafasiçocukkitabıyorumu @nar.cocuk @gencnar #narcocuk #gencnar @aksoy_imran
Hayrettin 5İmran Aksoy · Nar Çocuk Yayınları · 20232 okunma
2024 34. kitabı
Merhaba kitap severler; Serinin daha önce 4 kitabını okuyup sayfamda paylaşım yapmıştım.Devam serisi (5) olan #Türko571 #zamankapsülü ile geldim. Beni en çok mutlu eden kısımda yalnız başladığım okuma serüvenim de, Hayrettin serisinin tamamını kızımında okuyup çok keyif aldığını burdan tüm ebeveynlere duyuruyorum. Kitap Yorumu Hayrettin ve arkadaşlarının komik maceraları tam hızıyla devam ederken,bir gün ana karakterin kasası ortadan kalbolur.Tuhaf olan kısımsa tam olarak burda başlıyor.Kayıp kasa sobanın içine gizlenmiştir.Ancak soba hurdaya çıkınca bizimkiler durur mu? İlle o kasayı bulacaklar.Yalnız bu hurdalık pek tekinsiz bir yerde olup sobayı ararlarken kendilerini bir zaman kapsülüne bir hengameyle girince yolculukları kazayla eski Oğuzlardan,Dede Korkut zamanına ulaşırlar. Komedi dolu dialoglarla , okuyucuya tebessüm bıraktıran,kazanımları ve donanımlı seriyi de siz okurlara benden bir öneri bırakıyorum. Son olarak yoksa siz hala Hayrettin Serisiyle tanışmadınız mı? Kitap ve sevgiyle kalın... bibliyofilin kitaplari @nar.cocuk @gencnar #narçocukyayınlari #Hayrettin5 @aksoy_imran #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#books #book#fyp#etamin #reklam #deği̇l #benimkütüphanem #benimseçkilerim
2024 Okuma Raporları
Hayrettin 5İmran Aksoy · Nar Çocuk Yayınları · 20232 okunma