Eveet!!!! Ne yalan söyleyeyim bayıla bayıla okuduğum bir kitap değildi.Okuyucuya aktarılan mesajları, kullanılan sözleri fazla sıradan ve benzer buldum.
AMA birkaç nokta atış konular var ki duygulanarak okumamak elde değil...
Bence çok güzel bir kitap. Hem hayatın acıklı yönlerini hem de olması gerekenleri anlatmış.Okurken bazı yerlerinde üzülebilirsiniz ama herkese tavsiyem okuyun.
HiçMine Sota · Dolce Vita Yayınları · 201457 okunma
Sevgili eşimin kızıma alıp, yazarına imzalattığı, kitabı görünce, kızımın gözlerindeki mutluluk,kitabı merak ettirdi bana.
Meğer bu kitabı arıyormuş, uzun zamandır.
Bazen, okuduğunuz kitap sizi sıkar halet-i ruhiyeniz, gereği devam ademezsiniz kitaba işte öyle bir anda hiç'i okumaya başladım. Yazarın ifadesiyle:"hepimiz, henüz noktası konmamış hikayeleriz. Bu kitapta: bir öfke anında yıttığımız, efkarla buruşturup attığımız, yıllarca yürek sandığında sakladığımız sayfalar yer almaktadır.
HiçMine Sota · Dolce Vita Yayınları · 201457 okunma
Kitap gerçekten çok güzeldi. Her okuyan muhakkak içinde kendini bulacaktır. Kitapta umut arayanlar da var; yalnızlar da var.Aşık olanlar da var; aşkı arayanlar da. Acı çekenler, işte en çok onlar var. Ayrıca yazarın gerçekten samimi ve içten anlatımı var. Yazarı ile tanışıp konuşma fırsatım oldu. Zaten kitabını da o zaman almıştım. Söyleşisini dinledikten sonra 'kesin almalıyım' demiştim. Pişman da olmadım. Kitaptaki cümleleri okurken yazar sanki karşımdaymış da konuşuyormuşuz gibi hissettim. Gerçekten herkesin okumasını tavsiye ederim.
HiçMine Sota · Dolce Vita Yayınları · 201457 okunma
Mine Sota (1972 - .... ) 1972'de Kocaeli'de doğdu. Türkiye'deki pek çok aylık ve haftalık dergide yazıları yayımlandı. Önemli yazar ve eleştirmenlerin övgülerini aldı. Ağustos 2006'da yayımlanan ilk kitabı, peş peşe baskılar yaptı. Türkiye'deki genç kuşak yazarlar arasında, özellikle mizah alanında önemli bir isim olarak görülüyor.
Kitapları:
- Siz Adamı Ölmekten Güldürürsünüz