H'iç Sesim

6 Aralık 2017
Uyanış Yayınevi

2020 36. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2020 19:32
❤ H’İÇ SESİM ❤ “Herkesin herkesten ayrı bir acısı var, ayrı bir hüznü… Kimisi görmediklerine, kimisi gördüklerine üzgün. Kimisi yaşadıklarına, kimisi de yaşayamadıklarına…” “Geçmişte yaşadığın acılar kimsenin umurunda değil. İnsanlar senin sonbaharını değil, yazını seviyorlar. Ve en kötüsü de şu; insanları mutlu ettiğin sürece yanındalar.” “Yaşadığın hayatın en önemli servetin olduğunu bilip, çok anlam kaymadan sade ve hoş bir hayat yaşamalısın. Çünkü hayata pek çok anlamlar katmak solduruyor, söndürüyor yaşadığın hayatı. Çok şey beklemeden, olanlarla yetinerek sade bir hayat mutluluğun olabilir.” “Unutma ki, seni gerçekten seven insan, özgürlüklerine tahammül eder. Özgürlüklerine kısıtlama getirmez. İşte budur gerçek sevgi.” ✏ Bu güzel eseri okurken, satırlarda kendinizi bulacaksınız. Kimi teselli olan, kimi acılarınızı tekrar hatırlatan cümleler nakış nakış yüreğinize işleyecek. Okurken bazen dalıp gidiyorsunuz geçmişte yaşanılanlara. Her okura ayrı ayrı ilaç gibi gelecek satırlar. Bu kitap keşke 1999 yılında olsaydı da o zaman okusaydım keşke dedim. O zaman yaşadıklarım ile mücadele ederken bana büyük destek olabilirdi. Onca yıl içime damla damla akıttığım hüzünlerim olmazdı… bir erkek tarafından yazılan ama kadınları kendilerinden bile daha iyi analiz etmiş harika bir yazar. Kendisini canı gönülden kutluyorum. Eserini çok beğendim ve keyifle okudum. Hatta iki kesit seslendirdim. Dinlemek isteyen sayfamdan bakabilir. Eserden çıkan notları da hayranlıkla okuyacaksınız. Ben hazırlarken de ayrı bir keyif alarak yazdım. Yazarımızın eline yüreğine sağlık, nice bol okurları olur inşallah. #serhaybaysal #hiçsesim #okudumbitti
H'iç SesimSerhat Baysal · Uyanış Yayınevi · 20176 okunma

Serhat BaysalYazar · 1 kitap
Edebiyat Deneme alanında çalışmaları bulunan yazar.