2015
Çelik Yayınevi
Sıralamalar

2021 1. kitabı
2021’in ilk kitabı #okudumbitti . Umarım ‘okuma’ anlamında çok verimli bir yıl geçiririz • Veysel Karani hepimizin ‘annesine bağlılığı’ ile annesine sadakatinden,saygısından,sevgisinden peygamber hırkası giymesiyle bildiğimiz büyük veli. Küçüklüğümden beri dinlerim bilirim ama Şükrü Altın hocamızın akıcı , sade , anlaşılır uslubuyla okumak bildiklerimi pekiştirmem , yeni şeyler öğrenmeme güzel bir adım oldu. Okunmalı , örnek alınmalı , hayata uygulanmalı.. Hatta ziyaret etmeli. Siirt’te defalarca kez türbesini ziyaret etmek nasip olmuştu Nasiplenenlerden olmanız duasıyla ..
Hz. YarŞükrü Altın · Çelik Yayınevi · 201516 okunma

Şükrü AltınYazar · 16 kitap
22 Şubat 1956 yılında Çankırı ili, Ilgaz ilçesi, Güney köyünde doğdu. İlkokulu Ilgaz ilçesi Güney köyünde, ortaokulu Ilgaz’da, liseyi Ankara Yıldırım Beyazıt Lisesinde, yüksekokulu Bartın’da bitirdi. Gümüşhane, Kastamonu, Hatay, Sivas ve Çankırı illerinde öğretmenlik, okul müdürlüğü ve ilçe milli eğitim müdürlüğü yaptı. Çeşitli mesleki eğitim ve seminerlerine katıldı. Hataylı Şıh Burhan ve Nakşî şeyhlerinden Tosyalı Hacı Recep ESE Efendiden dersler aldı. Gazete ve dergilerde köşe yazıları ve makaleleri yayınlanmaktadır. Araştırma ve yayın faaliyetlerinde bulunan Şükrü ALTIN evli ve üç çocuk babasıdır.