Aşkın Tadı 1

Taste of Love - Geheimzutat Liebe
9786051920825
Sıralamalar

2021 20. kitabı
Çok sevimli bir aşk hikâyesiydi. Hayatındaki her şeyden bunalan bir adamın işi gücü bırakıp tatil yapma hevesiyle gittiği kasabada beklemediği olaylar yaşanmasını anlatan kitapta yemek terimlerine de sıklıkla yer veriliyor. Ben gastronomiye de meraklı olduğum için beni ekstra mutlu etti ️ Okumanızı tavsiye ederim
2021 39. kitabı
Andrew Knight otuzlu yaşlarının başında, adından sıkça söz ettiren ve yemek dünyasında parlayan bir şeftir. Bostan’da kendine ait restoranında sunduğu yemekler insanların dilinden düşmüyor fakat nedense artık tükenmiş ve bunalmış hissediyor, severek yaptığı iş artık onu heyecanlandırmıyor, aksine kapana kısılmış hissetmesine sebep oluyor. Ani kararla kafasını toplamak için çıktığı tatilde dalgınlığından dolayı ufak bir araba kazası yaşıyor, kaza sonucu katır kadar inatçı ve huysuz ama bir o kadar da güzel Brooke Day ile tanışıyor. İkilinin tanışmasından sonra gelişen olaylar sırasında Andrew, Brooke şef olduğunu söylemek istemiyor. Drew ve Brooke beraber lezzetli yemekler yaparken aralarında oluşan çekime karşı koyamıyorlar fakat bunun yanı sıra Andrew söylediği yalanın başına bela olacağının farkına bile varamadan, bencil bir istekle kendi içinden geldiği gibi Brooke ile vakit geçirmeye devam ediyor. Yemek ile aşkı birleştiren güzel bir kitaptı; eğlenceli, komik, zamanınızı geçirebilecek çerezlik, okunabilir bir kitap. Okurken eğlenebileceğiniz, öyle üzerinde çokça düşünceye gerek duymadan rahatlıkla okunabilir fakat ders çıkarmak ya da büyük bir anlam aramadan okunmalı. Böyle mutfakla aşkı harmanlayan romanları okumayı sevenler varsa tavsiye ederim.
İnceleme
2018 5. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2018 00:00
Poppy J. Anderson'nun ilk okuduğum kitabı oluyor. Beğendim. Aşk ve yemek yüklü bir kitap.. Andrew Knight, Boston’ın yemek dünyasında parlayan bir yıldız. Ailesinin her üyesi avukat olan bir aileden geliyor. Hukuk fakültesini bırakıp sevdiği meslek olan şefliğe yöneliyor. Yemek yapmayı çok seviyor. Ailesi Onu anlamıyor ve araları bozuluyor. Sadece teyzesi yanında O da çok baskı yapıyor iş konusunda tutturmuş televizyon programı yapsın diye Ama Andrew istemiyor. Andrew otuzlarının başında olmasına rağmen restoranında sunduğu dillere destan yemeklerin yaratıcısı. Ve yemekleri her kes tarafından çok beğeniliyor. Ama artık tükenmiş durumda. Kafasını toplamak, tatil yapmak için Maine’e doğru yola çıkıyor. Yolda karşısına çıkan arabaya son anda çarpmamayı başarsa da bu kazayla hayatı tamamen değişiyor. Çünkü karşı taraftaki sürücü huysuz, inatçı, güzeller güzeli bir kadın. Brooke Day, üstelik o da ailesinin restoranını işletmeye çalışan eğitimsiz bir şef, Brooke'un asıl mesleği gazetecilik ama annesi rahatsızlandıktan sonra ailesine destek olmak için restoranı O işletiyor. Ama yetişmeye çalışırken çok yoruluyor. Andrew, arabası bozulunca Brooke'ın restoranlarının üst tarafındaki odalarda birini tutar. Arabası tamir edilene kadar burada kalmaya ve kafa dinlemeye karar verir. Andrew Brooke'dan daha ilk görüşte hoşlanır. Ne var ki Andrew, Brooke’a şef olduğunu söylememeye karar veriyor. Andrew ile Brooke birbirinden lezzetli yemekler yapıp yerken aralarındaki cinsel çekime karşı koyamazlar. Andrew’un yalanı ortaya çıkınca işler karışır. Brooke Andrew'ı affetmez. Bu romandaki tariflerin gizli malzemesi aşk... Kitabı kesinlikle tavsiye ediyorum...
Hukuk
2024 30. kitabı
Okunma: 08 Eylül 2024 23:33
Okurken oldukça keyif aldığım bir kitap oldu. Zamanında 5 liraya aldığım için öyle bir ümidim yoktu karakterler arası sonuca varma çok uzun gibi geliyor ama sonra 2 hafta içerisinde olduğu yazılınca bir “ne 2 haftası be” oldum
2020 2. kitabı
Okunma: 07 Ocak 2020 08:45
Yazarın okuduğum ilk kitabı Aşkın Tadı serisini ilk kitabı eğlenceli, komik vakit geçirilecek çerezlik bir kitaptı. Ünlü bir restoran sahibi, başarılı bir şef, yaptığı yemekler konusunda eleştiriye gelemeyen Andrew Knight; artık yemeklerden, hayattan zevk alamadığını düşününce kendini dinlemek için kısa bir tatile çıkmaya karar veriyor. Andrew kafasını toplamak için çıktığı tatilde talihsiz bir kaza yüzünden huysuz, inatçı, güzel ve farklı lezzetlerle tanışmasına vesile olacak kişiyle Brooke Day yolu kesişiyor. İkisini okurken çok eğlendim. Özellikle ikisini yemek yaparken ve yaptıkları yemekler hakkında konuşurken okumak ayrı zevkliydi.

Poppy J. AndersonYazar · 2 kitap
Poppy J. Anderson için hikâye anlatmak her zaman bir tutkuydu, yazmaya henüz on iki yaşındayken başladı. Üniversite eğitiminin ardından tüm cesaretini toplayarak yazdıklarını daha büyük kitlelerle paylaştı. Büyük çapta bir başarı elde etti. Yazmadığı ve yeni öyküler üzerinde düşünmediği zamanlarda dünyanın ücra köşelerine seyahat etmekten ya da köpekleri Anton ve Zipi ile oynamaktan büyük keyif alıyor.