İhmal Edilmiş

Feniks Kitap
Orijinal Adı:
Left Neglected

2019 772. kitabı
#okudumbitti #kitaptanıtım İhmal Edilmiş Lisa Genova FENİKS KİTAP Sayfa Sayısı: 414 Etkileyici ve sürükleyici bir hikaye. Okurken kendinize zaman ayırmanızın önemini bir kez daha kavrayacak, dayanma sınırlarınızı zorlayacaksınız. Kitap sizi sayfa sayfa içine çekerken kendinizi Sarah'nın yerine acı çekerken bulacaksınız. facebook.com/groups/20736322... SihirliFlut ukitap.com/u/SihirliFlut zebramo.com/users/323273809
2016 15. kitabı
Üç küçük çocuk ve her şeye yetişmeye çalışan bir anne... Hayatı hep hareketli her işe koşturuyor. Sarah bir gün işe giderken kaza geçirir ve uyandığında sol tarafını hissetmez.Beyni sol tarafı reddediyor. Beyin sol taraftaki hiçbir şeyi dikkate almıyor. Sol onun için yok... Gerçek olduğu kadar etkileyici ve sürükleyici bir hikaye. "Ben olsan ne yapardım " sorusunu sık sık kendimize soracağımız çok dokunaklı bir eser. Okurken çok etkilendim, kesinlikle okuyun. .
2015 120. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2015 00:00
Kahramanımız Sarah'ın çoğu insanın imtina edeceği bir hayatı vardır. Üç tane çocuğu, onu çok seven bir kocası, oldukça iyi bir eğitimi ve buna bağlı olarak yükselen kariyeri. Ancak bir sabah Sarah daha önceki sabahlarda olduğu gibi, yoğun tempolu bir güne başlayacağı sırada bir kaza geçirir ve çoğunuz gibi benimde adını ilk defa duyacağı bir sendromla karşı karşıya kalır. ''Sol İhmal'' Bundan sonrası ise büyük bir mücadele. Gerçek yaşamdan esinlenerek yazılmış bu hikaye kendinizi sorgulamanıza neden olacak.

Lisa GenovaYazar · 3 kitap
Lisa Genova, psikoloji okuduktan sonra Harvard Üniversitesi'nden nörobilim alanında doktorasını aldı. Başlangıçta kendi yayımladığı ilk romanı "My Life Without Yesterday", o zamandan beri uluslararası bir çok satanlar listesine girdi, uzun süredir New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer alıyor ve okuyucular ve eleştirmenler tarafından coşkuyla karşılandı.