Isabel Abedi 10.03.2013 tarihinde bitirdigim fantastik mecera dolu kitabimla merhaba:) daha once bu yazarin 'Lucian' kitabini okumustum ve cok begenmistim. Bu kitapta da 'Lucian' gibi bilinmezlik,dogaustu esrarengiz olaylar mevcut. Heyecanim hep dorukta okudum. Farkli bir dunya,farkli bir bakis acisi,farkli karakterler,farkli nesneler.. hayal dunyanizin nasil mukemmel calistigina siz de sasirirsiniz. Guzel ve akiciydi. Begendim,tavsiye ederim.
Babası hakkında, annesi ve büyükannesi ile bile, konuşulması tabu olan Wanja ile alkolik anne babasının yanında maddi manevi şiddet gören serseri tipli Mischa ' nın yolu sadece özel davetlilerin katılabileceği Baba Resimleri Sergisinde kesişir.
Kendi yaşlarında bir çok gençle beraber tümünün bireysel hayal ülkesine açılan birer kapıya dönüşen resimler sayesinde bizler de İmago' ya yolculuklar yaparız.
Şaşırtıcı.
lucian'ı yazan yazarın bu saçma kitabı hangi amaçla yazdığını asla anlayamacağım... ne anlattığını anlamamayı geçtim o kadar sıkıcıydı ki afakanlar basmıştı okurken =(