2020
Destek Yayınları
9786053119333

2021 10. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2021 20:23
Bu kitabı okumak için bu kadar heyecanlanmam hiç de yersiz olmadı. Evrim teorisine inanan, inanmayan birçok insan var. İnanmamak bazı şeyleri okumaya engel değildir. Yüzyıllardır tartışması süren insanlar maymundan türedi vs. Bu kitapta insanlar ve hayvanların yakın benzer noktaları anlatılmış birçok hayvan üzerine yapılan araştırmalar sonucu en yakın olan hayvan ise maymun ve şempaze oldığu üzerinde. Belli benzetmeler var örneğin maymunların eşlerine olan yakınlığı, gruplar halinde hareket etmeleri. Her ne kadar eğitimler çalışmalar yapılsa da maymunların insanlar gibi konuşmadığı görülmüştür. Evrime merakı olan insanların okumasını tavsiye ederim güzel farklı bilgiler mevcut. Bi değişik bilgi ise dünya maymunların da etçil, otçul hatta vejetaryan olan türler bile varmış.
İnsaymunHalit Kakınç · Destek Yayınları · 202023 okunma

Halit KakınçYazar · 14 kitap
Uluslararası ilişkiler uzmanı, gazeteci. 1952 yılında Ankara'da doğdu. İlkokulu İzmir'de, ortaokulu Alman ortaokulunda, liseyi ise Avusturya lisesinde bitirdi. Siyasal Bilgiler Yükseokulu'ndan sonra, İstanbul Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nde siyaset üzerine yüksek lisans öğrenimini yapmıştır. Doktorasını ise uluslararası ilişkiler üzerine tamamlamıştır. Yıllarca gazetecilikle uğraşan Halit Kakınç , Bilgi Üniversitesi müteveyyil heyeti icra komitesi üyesidir. Almanca ve İngilizce bildiği yabancı dillerdir. Evli ve iki çocuk babasıdır.