İntikamın Ötesinde

Haziran 2018
Agapi Yayıncılık

2024 9. kitabı
Okunma: 04 Nisan 2024 01:45
Ortalama bir kitaptı. Polisiyeden çok aksiyon ve gerilim kitabıydı. Sihirbaz Jason sırf taşra hayatından kaçarak sihirbazlık yapar. Büyük şehirde öyle yada böyle geçinir. Bir gün rastlantı sonucunda Linda ile karşılaşır ve hayatı bundan sonra değişir. Aşık olur ve evlenirler sonra Linda'nın geçmişinden gelen bazı sırları olduğunu keşfeder. Gerisini söylemeyeyim, spoiler olmasın. Akıcı bir kitaptı okurken sıkılmadım. Olayları birleştirmesini sevdim yazarın. Keyif alarak okudum. Sizlere de tavsiye ederim. :)
İntikamın ÖtesindeDawson Lee · Agapi Yayıncılık · 201880 okunma
kendi çapımda ufak geri dönüş yorumu
2021 2. kitabı
uzun süredir kitap okuyamadığımdan bu kitaba eleştirim oldukça olumlu olacak sanırım ki gayet akıcı giden bir roman oldu benim için. başlarda pek tahmin edemediğim kısımdan bölümlerin birbirine bağlanması da biraz ani oldu gibi geldi. mahkeme kısımlarını okuduğumda birkaç eksik ve tam yansıtılamamış bir anlatım var gibi hissettiriyordu. son olarak ana karakterin en sonunda yaptığı şey beni biraz duygulandırdı ve sanki aslında olmayan bir yer için özlem duymama neden oldu. insanın tamamıyla evinde gibi hissettiği bir yerin olması paha biçilmez bir şeydir.
2020 20. kitabı
Okunma: 24 Ekim 2020 14:12
Çok zekice yazılmış bir kurgu, merak dolu olaylar ve bir kitabı kitap yapan şey 'okumadigim zamanlarda neler olduğunu' merak etmek, hepsi mevcut. Kitap kesinlikle mükemmel