Yazar:
Aralık 2024
Morpheus Yayınevi
Sıralamalar

2025 2. kitabı
Kitabı çok beğendim . Uzun zamandır hiç şiir kitabı okumamıştım ve bu değerli kitap sayesinde güzel bir deneyim yaşadım. Yazarımızın kalemine sağlık . Şiirler yazarın iç dünyasının bir yansıması ; bazen kırık bir aynanın karşısında sessizce ağlayan bir yüz , bazen de geleceğe uzanan bir yolcunun umut dolu türküsü
""İSOT ""
2025 1. kitabı
"" İSOT"" kalbinize dokunarak ve sizi kelimelerin büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor Çok güzel bir şiir kitabı insanın tekrar tekrar okuma isteği geliyor
2025 13. kitabı
Yazarımız kendi duygularini gözlemlerini düşüncelerini pismanliklardan umuda gecisini hayallerini kisacasi ic dünyasini dökmüş dizelere. Kalbinizi ısıtacak yüreginizde yer edinecek Güzel bir şiir kitabi okumak isterseniz tavsiyemdir BİR BEN VAR Bir ben var benden içeri Bilemezsiniz ben neler yasadim Duyduklarım sağır etti beni Gördüklerim kör etti beni Yaşadıklarım öldürdü beni Bir ben var,var ama Ne görür ne de duyarım Cesetten farkım yok sanarım Ne olur üzülmeyin ağlamayın Öldükten sonra organlarımı bağışlayın. Çok şey yaşadım,yaşattim kafamda Tahammülüm kalmadı artık tutmaya Zihinve hafıza başladı karışmaya Başlamak lazım dedim yazmaya. #isot #muratali #kitap41
2025 25. kitabı
Yazar şiirlerinde aşkı, hüznü, yanlızlığı, pişmanlığı ele almış. Her satırında farklı bir yolculuğa çıkacağınız bu kitabı tüm şiir severlere tavsiye ederim. Sizler için en sevdiklerimi bırakıyorum. DİCLE GÖZLÜM Yıllar geçmiş olsa da ismin hala bende saklı Seni yaşıyorum sessizce ben haksız sen haklı Uzaklara gittin şimdi ben aynı sen farklı Beni dert etme bu mecnun bilir sabrı Bir gün dönmek istersen bekler seni bu kapı YOLCU Derin düşünceler içinde yanıma oturdu Radyoda çalan şarkılara eşlik ediyordu Ne pop ne de rock umursamıyordu Sadece melankolik şarkılar mırıldanıyordu Başını cama yaslayıp uzaklara daldı Derin bir iç çekti, gözlerini kapattı İneceği durağa gelene kadar açmadı Gözlerinden bir damla yaş aktı Keyifli okumalar.
İsot
2025 90. kitabı
Okunma: 14 Mart 2025 00:08
Yazarımız; Çok şey yaşadım, yaşattım kafamda Tahammülüm kalmadı artık tutmaya Zihin ve hafıza başladı karışmaya Başlamak lazım dedim yazmaya diyerek şiir yazmaya nasıl karar aldığını anlatıyor bize. Dili olarak fazla edebi bir dili yok kitabın. Biraz daha imge isterdim şiirlerde. En sevdiğim şiiri aşağıya sizlerin de okuması için bırakıyorum. "Para bitince dostlar aramaz oldu Yarim dediğim yüzüme bakmaz oldu Gerçekler çarptı yüzüme tokat oldu Yapmaz dediklerim her şeyi yapar oldu Yalnız biçareyim şu dünyada Kimin kapısını çalsam açılmaz da Buralar sana göre değil anlasana Durmam ben de giderim kendi yoluma." Şiir sevenlere keyifli okumalar ^_^
Alıntı
2025 12. kitabı
İSOT @sairyazarmuratali #alıntı Kırık ayna Benden kaçıyorlar ama neden Ne yaptım ki onlara bilemiyorum Yanlarında istemiyorlar nasıl gideyim Benimle konuşmuyorlar nasıl sorayım "Gözler kalbin aynasıdır" derler Ayna kırılmış göz gözü görmüyor Kime ne sorayım... Yazar aşkı, hüznü, pişmanlıklarını hayatın içinden süzülen duygularını dökmüş mısralarında. Okurken kendinizden bir parça bulacağınız bir kitap. Ben severek okudum şiir severlere tavsiye ediyorum İsot, kalbinize dokunacak ve sizi kelimelerin büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkaracak
2025 52. kitabı
Şiir sever misiniz? Şiir okumayı çok severim. Paylaşımlarımda var zaten. Murat Ali’nin kaleme aldığı şiirler İsot adlı kitabında toparlanmış. Şairimizin yüreğine sağlık hayatın içinden süzülen duyguları, gözlemlerini ve içsel çatışmalarını ve aşkı edebi bir dille aktarmış. Şiirler kısadır ama çok şey anlatırlar. Çok da uzatmayım beğendiğim bir şiiri de buraya aktarayım. Ayrılığın Böylesi Sevdiğimiz ne kaldı ki elimizde Birer birer hayatımızdan alıyorlar Ayrılığın böylesi zor oluyor Üzgünüm elden bir şey gelmiyor
Isot
2025 26. kitabı
#i̇sot Şiir kitaplarını baştan sona okuyanlardan değilim ben. Başucumda bekletip ruhuma şifa aradığım zamanlarda sayfalarını rast gele karıştırıp içerinde karşıma çıkan ilk şiiri okur , kendime
Şiir
İsot
2025 16. kitabı
" çok şey yaşadım, yaşattım kafamda tahammülüm kalmadı artık tutmaya zihin ve hafıza başladı karışmaya başlamak lazım dedim yazmaya " Herkesee selamm.. Sizlere yine bir şiir kitabıyla geldim. Şiirler, yazarın iç dünyasının bir yansıması; bazen kırık bir aynanın karşısında sessizce ağlayan bir yüz, bazen de geleceğe uzanan bir yolcunun umut dolu türküsü... Aşkın hüznünden yalnızlığın ağırlığına, pişmanlıkların gölgesinden umut dolu hayallere uzanan bu dizelerde kendinizden bir parça bulabilirsiniz. " bıraksalar da söylesem gönlümdekini ne daha kalır ne tepe ne bayır lav dökülmüş gibi olur eritir ne var ne yoksa yok eder hepsini "
Murat Ali
2025 3. kitabı
İSOT ️ MURAT ALİ ️ Haftaya şiirle başlayalım birbirinden güzel şiirleri ile #isot kitabı ile geldim. Her satırda bir yolculuk, Her sırada bir duygu… “İsot”, Kalbinize dokunacak ve sizi kelimelerin büyü dünyasında bir yolculuğa çıkaracak. ANLASANA Bir sen mi varsın hayatımda Kaçsam gitsem senden uzaklara Yine peşimden koşarsın ne fayda İstemem dedikçe gelirsin dursana Ayrılmak istiyorum dedim gölgen oldun Seni istemiyorum dedim anlamaz oldun Sonunda istediğini yapar oldun Ölümün senin elinden katilim oldun
Şiir

Murat AliYazar · 0 kitap
Murat Yeter 05.07.1989 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Fatih'e bağlı Kocamustafapaşa semtinde bitirdi. Şiir yazıp seslendirdi ve çeşitli dergilerde şiirleri Murat Ali mahlas ile yayımlandı. Şiir ile başladığı yazarlık yolculuğuna "Murat Ali" olarak devam etmekte olup seslendirme ve dublaj çalışmaları da yapmaktadır.