İblis Yolu Serisi 2. Kitap

2017
Artemis Yayınları
Ciltli

2022 17. kitabı
Öncelikle bu kitap bir çocuk kitabı değil. Karakterlerin birbirini canlı canlı yediği, iç organların havada uçuştuğu, insanların parçalandığı bir kitap Issız tepe ve Artemis, bu kitabı çocuk kategorisinde basıyor. Haliyle çocuklarına bu kitabı alan ebeveynlerin de eleştiri oklarına hedef oluyor seri. Umarım yayınevi gelecek basımlarda bu duruma el atar. Derek Landy'yi çok severim, kalemini muhteşem bulurum, çöp yazsa bile severek okurum ama yok, bu serisi olmamış. Karakterlere bir türlü ısınamıyorum. Ana karakter beni o kadar darlıyor ki ana babasının kendisini yeme isteğini haklı bulacak noktaya geldim. Sürekli "ühü çok çirkinim", "ühü çok şişmanım", "ühü kimse beni sevmiyo" Ay yeter be! Kızım iblissin sen iblis! Peşinde cehennem köpekleri var, anan baban seni yemeye çalışıyo, seri katiller yakaladığı gibi seni cehenneme yollayacak, yeri mi yaa sence bunların? Adamlar kafasına tüfek dayamış bu hala güçlü ve güzel olsaydım bunlar başıma gelmezdi diyor. Anası babası yese şunu da bi kurtulsak gerçekten sinirden kaşınmaya başladım okurken. Zaten insanları da nasıl bezdirmişse hayatlarından "kampa gittiğin bir hafta evde rahat nefes aldık Allah'ın telefon bağımlısı nemrut suratlı iki kelime sohbet etmekten aciz problematik ergeni" diye isyan ediyorlar bütün kitap. Şöyle bir göbeğinden baseninden iki kıtlasınlar ana karakteri de herkes mutlu olsun. Yazar da kitap üzerinden beden olumlama propagandası yapmayı bıraksın ben de mutlu olayım. Zaten fantastik kitap mı okuyoruz yoksa bir sjw nin Twitter hesabı mı belli değil. Gerçekten bıraksalar yazarın kaleminin son yıllardaki değişimi hakkında saatlerce dert yanarım. Dünyadaki güncel sorunlara dikkat çekme amaçlı bir şeyler yazmak istiyorsan eğer buna uygun, ciddi türde kitaplar yazmalısın belki de. İblislerle
Issız TepeDerek Landy · Artemis Yayınları · 201721 okunma

Derek LandyYazar · 26 kitap
Landy, 23 Ekim 1974'te Dublin , İrlanda yakınlarındaki Skerries'de dünyaya geldi . Genç yetişkin kitaplarının Çığır açan Keyifli dizisi için en iyi bilinen İrlandalı bir yazar ve senaristtir . Landy, filmlere giren iki senaryo, IFTA ödüllü Ölü Cesetler ve IFTA adayı Boy Eats Girl'ın Samantha Mumba'nın oynadığı senaryoları yazmıştı . Landy, En İyi Senaryo için bir IFTA'ya aday gösterildi. Landy, filmlere giren iki senaryo, IFTA ödüllü Ölü Cesetler ve IFTA adayı Boy Eats Girl'ın Samantha Mumba'nın oynadığı senaryoları yazmıştı . Landy, En İyi Senaryo için bir IFTA'ya aday gösterildi. İşbirliği yapılan film yapımcılığından ötürü rahatsız olan Landy, Skulduggery Pleasant ile başlayarak Çığırtkanlığın Keyifli bölümlerini yazmaya başladı . Bu roman , yayın hakları için 1.8 milyon sterlin ödeyen Harper Collins tarafından yayınlandı. Seride 9 kitap var. 2007'de Warner Bros ile bir anlaşma imzaladı ve kendisi uyarlayacak olan Korkunç Keyifli dizilimine uyum sağlama hakları için 1 milyon dolar değerinde bir anlaşma imzaladı. Ancak, senaryosu sürekli yeniden yazıldı ve Landy, sonuçlardan memnun değil, hakları geri aldı. O şu anda Clash of The Titans'ın yapımcılarıyla senaryo üzerine çalışıyor . Landy, Show'un 50. Yıldönümünü kutlayan kısa öykü koleksiyonunun bir parçası olarak Doktor Kim'den onuncu Doktor'a dayanan kısa bir hikaye yazdı . Hikaye, Puffin tarafından "Perili Kulübenin Gizemi" başlıklı 2013 yılında yayınlandı. Ödüller 2008 yılında Redy Red House Çocuk Kitabı Ödülü'nü kazandı . Playing with Fire , Mortal Coil ve Ölü Men Last Stand her üst düzey kazandı İrlanda Çocuk Kitapları Ödülü , 2009, 2010 ve 2013 yılında 2010 yılında ek olarak hilekârlık Pleasant (Ancients Asası) İrlandalı olarak seçildi On yılın kitabı.