İşte Ben!

İş Bankası Kültür Yayınları
Orijinal Adı:
Exactly Like Me

2023 60. kitabı
Resimlemesi muhteşem. İnsanın kendini sevmesini ve farklı özellikleriyle de çok güzel olduğunu harika bir dille aktarmış çocuklara.Kesinlikle öneririm.
Çocuk Kitapları
İşte Ben!Stephanie Moss · İş Bankası Kültür Yayınları · 2019220 okunma
2021 82. kitabı
Okunma: 06 Eylül 2021 18:46
Kitap resim açısından çok zengin . Kaliteli bir baskısı var ve kuşe kağıt. Kendini sevmenin her şeyden daha önemli olduğunu gösteren Minik Fare’nin ağzından kendini tanıtmasını ve diğer hayvanlarda bulunmayan yönlerini görmesi ama bundan hoşnut olmasını okuyoruz. YAŞ GRUBU: Bu kitabı çocuğunuza 7 yaşına kadar siz okuyabilirsiniz. Çocuğunuz okumayı öğrendikten sonra kendisi okuyabilir.
Çocuk Kitapları
İşte Ben!Stephanie Moss · İş Bankası Kültür Yayınları · 2019220 okunma

Stephanie MossYazar · 20 kitap
Stephanie Moss, Çocuk & Gençlik, Okul Öncesi Resimli & Şekilli Kitaplar kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. Başlıca kitapları alfabetik sırayla; 10 Küçük Maymun, Bu Ses de Ne?, Peşimdeki Canavar, İşte Ben! olarak sayılabilir. Stephanie Moss kitapları; İş Bankası Kültür Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. Stephanie Moss tarafından yazılan son kitap "10 Küçük Maymun", İş Bankası Kültür Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.