Private Serisi 1

Kabus

James Patterson
Tahmini Okuma Süresi:
9 sa. 52 dk.
Sayfa Sayısı:
348
Basım Tarihi:
8 Nisan 2015
İlk Yayın Tarihi:
Mayıs 2012
Yayınevi:
Nemesis Kitap
Orijinal Adı:
Private
ISBN:
9786055395551
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Sıralamalar
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

5/10
·348 syf.··
2022 4. kitabı
Hikaye polisiye-suç tarzında. Meraklısı için akıcı bir kitap. Ama öyle çok derin bir kitap değil. Asıl suç olayı ve o suç çözülmeye çalışılırken çözülen bir kaç gizemli suç daha... Okurken, Imdb 6.2 puanlı bir Hollywood filmi izler gibiydi :)
KabusJames Patterson · Nemesis Kitap · 201553 okunma
5/10
·348 syf.··
2018 385. kitabı
Sürükleyiciği tartışılabilir bir kitap olmuş. Karakterleri anlatırken sanki daldan dala atlıyormuş gibi hissediyorsunuz ki bu da kafanızda canlandırmayı zorlaştırıyor. Diğer kitaplarındaki akışı hissedemedim. Seriye böyle başlamak pek iç açıcı olmamış benim açımdan. Keyif almadan okudum. Serinin diğer kitaplarını almayı düşünmüyorum.
KabusJames Patterson · Nemesis Kitap · 201553 okunma

Yazar Hakkında

James PattersonYazar · 67 kitap
James B. Patterson, ( d. 22 Mart 1947) genel olarak Amerikalı psikolog Alex Cross hakkındaki eserleri ile bilinen, ABD'li gerilim romanları yazarı. Patterson 22 Mart 1947'de Newburgh, New York'ta ev hanımı ve öğretmen Isabelle (Morris) ile sigorta komisyoncusu Charles Patterson'ın oğlu olarak doğdu. Aile işçi sınıfındandı ve İrlanda asıllıydı. Patterson 1986 yılında reklamcılık sektöründen emekli olmuştur ve zamanını roman yazmaya vermiştir. Romanları eskiden Washington Polis Departmanında ve FBI'da adli psikologluk yapmış ve günümüzde özel psikolog ve devlet danışmanı olarak çalışan Alex Cross etrafında şekillenir. Alex Cross Amerika'da son 10 yılda en iyi satanlar listesinde bulunan serinin kahramanıdır. Patterson, 1976'dan beri 200'den fazla roman yazmıştır. 19 kez üst üste New York Times en çok satanlar listesinde yer almıştır. 114'ten fazla New York Times en çok satan romanı vardır ve New York Times'ın tek bir yazar tarafından en çok 1 numaralı satan kitabı olarak, toplam 67 kitapla The New York Times rekorunu elinde tutar ve bu aynı zamanda bir Guinness Dünya Rekoru'dur. Dünya çapında 300 milyon kopyanın üzerinde sattığı kitapları ile son yıllarda Stephen King, John Grisham ve Dan Brown kitaplarının toplamından daha kopya satmıştır. Fox Tv programı olan The Simpsons'un Yokel Chords bölümünde ve Castle dizisinin bir kaç bölümünde kendisi olarak boy göstermiştir. Patterson Maxine Paetro, Andrew Gross ve Peter De Jonge gibi çeşitli yazarlarla birlikte çalışmıştır. Sıklıkla diğer yazarlarla birlikte çalışmanın hikayeleri için yeni ve ilginç fikirler doğurduğunu söyler. 2005 yılında James Patterson PageTurner Ödüllerini kurmuş, okumanın ve kitapların heyecanını yayacak orjinal ve etkili bir yol bulmaları için 850,000 dolar bağışlamıştır. 2016 yılında, Patterson, Forbes'in en yüksek ücretli yazarlar listesinin üst üste üçüncü yılında 95 milyon dolar gelirle zirveye yerleşti. On yıl boyunca toplam gelirinin 700 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor.